Jurnalul.ro Horoscop Triunghi amoros: Pentru 3 zodii, dragostea bate la ușă astăzi, 10 septembrie 2024

Triunghi amoros: Pentru 3 zodii, dragostea bate la ușă astăzi, 10 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Venus și Luna aduc energii pozitive marți, 10 septembrie 2024. Această zi ar putea fi una memorabilă din punct de vedere astrologic, oferind oportunitatea de a îmbunătăți semnificativ viața câtorva zodii, în special viața amoroasă.

Din punct de vedere astrologic, Venus este într-o aliniere perfectă cu Luna, iar acest "triunghi amoros" va ghida trei semne zodiacale pe calea potrivită, mai ales în ceea ce privește dragostea și romantismul.

1. Berbec

Tu ești grozav de unul singur, dar e și mai bine să ai un partener, și asta nu pentru că îți lipsește ceva; nu este cazul. Ceea ce iubești cu adevărat este iubirea însăși, iar cu cât ai mai multă în viața ta, cu atât te simți mai bine. De aceea, vei simți că viața ta se îmbunătățește drastic – pentru că ai parte de multă, multă iubire.

Fie că vorbim de familie, prieteni, colegi de muncă sau parteneri romantici, lumea ta este plină de iubire, iar în timpul acestei alinieri Venus-Lună, totul pare să se îndrepte în direcția ta. Este o zi minunată să fii Berbec!

Atitudinea ta față de iubire aduce o transformare majoră în această perioadă. Nu mai ești la fel de defensiv ca înainte, ceea ce îți permite să primești și mai multă iubire. Vulnerabilitatea necesită curaj, iar tu ai tot ce îți trebuie. Pe 10 septembrie, vei vedea o îmbunătățire semnificativă în viața ta.

2. Fecioară

Fecioară, tu ești cineva care vrea mereu să știe exact unde se află. Spontaneitatea nu este punctul tău forte, deoarece îți place să menții un anumit grad de control, iar în viața amoroasă este la fel. Marți, însă, vei descoperi că, deși nu poți controla totul, poți avea totuși o viață romantică de succes.

Așa începe schimbarea drastică în viața ta. Pentru că ai atât de multă încredere în persoana cu care ești, vei renunța la control și vei lăsa lucrurile să curgă de la sine. În timpul acestei alinieri Venus-Lună, vei observa că te simți bine făcând asta. E chiar distractiv să te lași purtat de val.

Aceasta este o schimbare uriașă pentru tine, deoarece în mod normal îți place să știi ce se va întâmpla și când. Lăsând totul la voia întâmplării, vei descoperi că te poți bucura și de surprize; spontaneitatea nu este chiar atât de „îngrozitoare” cum ai crezut, și aceasta este o schimbare majoră pentru tine.

3. Săgetător

Viața ta este pe cale să se îmbunătățească drastic pentru că ai decis, în sfârșit, să acționezi și să faci ceva să se întâmple. Trebuie să recunoști că ai fost speriat, mai ales când vine vorba de iubire și romantism. Ca persoană care se teme de respingere sau vulnerabilitate, te-ai izolat astfel încât iubirea să nu te poată atinge.

Vestea bună este că schimbarea pe care urmează să o trăiești are legătură cu iubirea și foarte puțin cu frica. În timpul acestei alinieri Venus-Lună, vei face ceva ce nu ai mai făcut de mult, mult timp: te vei îndrăgosti. Ceea ce vei găsi amuzant în legătură cu această situație este cât de pregătit ești pentru iubire. Te-ai ferit de ea atâta timp, dar ai uitat cât de minunat este să te lași purtat de val. Iar acum, că ai pe cineva în viața ta care îți răspunde la fel, simți că o îmbunătățire drastică este pe cale să se întâmple.

 

Subiecte în articol: Triunghi amoros zodii luna venus dragoste
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri