Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat se află în comă după ce a fost prins într-o presă, la o firmă de prelucrare a lemnului din Bistriţa

Un bărbat se află în comă după ce a fost prins într-o presă, la o firmă de prelucrare a lemnului din Bistriţa

Un angajat al unei firme de prelucrare a lemnului din municipiul Bistriţa a suferit, miercuri, un accident la locul de muncă, fiind prins într-o presă. 

Potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, victima este un bărbat în vârstă de 54 ani, care a suferit o fractură de bază de craniu. 

Bărbatul a fost preluat inconştient de către echipajul cu medic ajuns la faţa locului, în comă şi cu hemoragie, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. 

A fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) despre acest incident, urmând a se stabili dacă au fost respectate normele de securitate în muncă. 

Şeful ITM Bistriţa-Năsăud, Otilia Berbecar, a precizat, pentru AGERPRES, că persoana accidentată este angajată cu forme legale. 

Potrivit datelor publicate pe site-ul ITM, în primele şase luni ale acestui an, la nivelul judeţului au fost înregistrate 32 de accidente de muncă, dintre care trei soldate cu decese, iar restul cu incapacitate temporară de muncă. 

Subiecte în articol: barbat coma accident de munca bistrita
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri