Jurnalul.ro Timp liber Monden Next Star. Un copil îl face să plângă pe Dorian Popa: “Ai trezit în mine sentimente pe care încerc să le ascund”

Next Star. Un copil îl face să plângă pe Dorian Popa: “Ai trezit în mine sentimente pe care încerc să le ascund”

Marius (14 ani), un băiat de o sensibilitate aparte i cu o poveste de viaă impresionantă, care vine joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, la “Next Star”, să cânte muzică populară, îl face să plângă pe Dorian Popa.

Juratul i-a revenit cu greu după momentul susinut de tânărul interpret, el rămânând mult timp sub influena emoiei transmise de copilul de pe scenă. Marius, care a fost abandonat la natere i luat în grijă, pe când era un bebelu de apte luni, de o femeie de ispravă din ieu Odorhei, judeul Bistria-Năsăud, va cânta acompaniat de taraf un cântec despre mamă care-i va răscoli pe cei patru jurai.

Nu i-am văzut de mult lacrimi în ochi, Doriane!, îi spune prezentatorul Dan Negru juratului. Ai trezit în mine nite sentimente pe care încerc foarte mult să le ascund...”, îi mărturisete Dorian lui Marius. Nu tiu ce ai făcut, dar mie mi-ai atins grav sufletul”, îi spune i Alina Eremia, abia stăpânindu-i lacrimile.

Cum îi va motiva puternicul Dorian Popa neateptata reacie pe care a avut-o în timp ce Marius cânta, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediie a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

 

Subiecte în articol: Next Star Dorian Popa
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri