Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un hoț de lux, dat în urmărire internațională, a fost săltat de mascați în gara din Constanța

Un hoț de lux, dat în urmărire internațională, a fost săltat de mascați în gara din Constanța

Un constănțean a fost ridicat de mascați în momentul în care se afla în fața Gării Constanța. Bărbatul era căutat de autoritățile din Spania pentru că, alături de alți indivizi, a spart un magazin din care a furat mai multe obiecte de lux în valoare de 4,7 milioane de euro, a fost reținut de polițiștii constănțeni. Complicele lui, tot constănțean, a fost prins de oamenii legii din Constanța la sfârșitul lunii iulie.

Oamenii legii din Constanța desfășurau cercetări pentru depistarea lui Cosmin Andrei Hodobeț, de 30 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile din Spania. El a fost dat în urmărire internațională, fiind acuzat de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, și anume că, alături de alți indivizi, ar fi spart un magazin din Spania, de unde ar fi furat mai multe obiecte de lux, precum ceasuri și bijuterii. Prejudiciul total a fost estimat la 4,7 milioane de euro.

Citește tot articolul AICI

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri