Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un nou antrenor la echipa de fotbal Universitatea Craiova

Un nou antrenor la echipa de fotbal Universitatea Craiova

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a semnat contract pe termen de un an cu antrenorul italian Cristiano Bergodi. Acesta îl înlocuiește pe fostul selecționer Corneliu Papură, care a demisionat săptămâna trecută. 

''Fiindcă vine din Cetatea Eternă în Cetatea Banilor, putem spune: Habemus antrenor! Dacă ne uităm în urmă, Ştiinţa a avut compatibilitate cu şcoala de antrenori italiană, deci Cristiano Bergodi are toate şansele să scrie istorie în 'vulcanul' alb-albastru. Simbolul lui Lazio, pentru care a jucat 7 sezoane, a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Bun venit, Mister şi adu-ne trofee !'', scrie pe pagina de Facebook a clubului. 

Italianul Cristiano Bergodi și-a reziliat, la începutul lunii ianuarie, contractul cu FC Voluntari, pe care a anternat-o în perioada noiembrie 2018-decembrie 2019. El are 55 de ani și a câștigat Supercupa României în 2007, cu Rapid. A mai antrenat FC Naţional Bucureşti, CFR Cluj, Rapid, Politehnica Iaşi, Steaua şi ASA Târgu Mureş, precum şi echipele italiene Imolese, Sassuolo, Modena, Pescara şi Brescia. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri