Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Un nou cuplu şi-a făcut apariţia pe Insula Iubirii, aruncând totul în aer, într-o ediţie lider de audienţă. Un alt cuplu nevoit să părăsească Insula

Un nou cuplu şi-a făcut apariţia pe Insula Iubirii, aruncând totul în aer, într-o ediţie lider de audienţă. Un alt cuplu nevoit să părăsească Insula

de Redacția Jurnalul    |   

​​​​​​​Primele zile pe Insula Iubirii au adus şi primele revelaţii în cuplu şi au provocat deja primele şocuri, încă de la primele ceremonii ale focului. În vila fetelor, cele mai sumbre bănuieli despre partener s-au adeverit deja, s-au încălcat limite precis stabilite, iar cea mai dură ceremonie a focului le-a adus imagini greu de privit. Totul însă a culminat cu apariţia unui nou cuplu şi un mesaj cât se poate de clar: „Asta înseamnă că un alt cuplu trebuie să părăsească Insula Iubirii!”, într-o ediţie care s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial. Ce se va întâmpla pe mai departe, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

Cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat aseară la Antena 1 şi pe AntenaPLAY s-a impus ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20.29 – 00.10, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea celui de-al cincilea episod Insula Iubirii a înregistrat 6.4 puncte de rating şi 25.5% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 5.8 puncte de rating şi 23.1% cota de piaţă.

Au intrat în testul Insulei ca să îşi demonstreze dacă se află în relaţia potrivită, nu şi-au ascuns fricile şi îndoielile, iar fetele au văzut lucruri pe care nu îşi doreau să le vadă încă de la prima ceremonie a focului. Apoi, lucrurile au scăpat tot mai mult de sub control, cu fiecare zi trăită pe Insula Iubirii. Au fost zile şi nopţi de foc, în care presiunea şi şocurile trăite şi-au spus cuvântul. Decizii radicale, la cald, au fost luate in vila fetelor, după a doua ceremonie a focului, iar o apariţie şocantă a aruncat totul în aer pe Insula Iubirii.

 „Dragile mele, ei sunt Claudiu şi Simona, un nou cuplu care va începe aventura Insula Iubirii, chiar acum, începând cu această seară. Asta înseamnă că un alt cuplu trebuie să părăsească Insula. Cuplul pentru care testul nu mai este relevant încă de pe acum sau cuplul care nu îşi asumă testul cu adevărat sau cuplul care nu s-a deschis în totalitate către această experienţă intensă, ei bine, acesta va fi ales să părăsească testul mâine. Iar această decizie la va reveni ispitelor din vila voastră!”, a fost anunţul lui Radu Vâlcan pentru concurentele Insula Iubirii. Vestea a venit ca un şoc şi pentru băieţii ispite, care urmăreau din vilă bonfire-ul fetelor, aflând astfel că în mâinile lor este decizia de a alege care cuplu să părăsească Insula Iubirii.

În seara aceasta, telespectatorii îi vor putea cunoaşte pe Simona şi Claudiu, cel mai nou cuplu participant la cel mai dur test de fidelitate şi totodată, vor putea asista la o adevărată strategie pusă la cale în vila fetelor, care cred cu tărie că pot influenţa decizia ispitelor cu privire la cuplul care va părăsi testul. Tot diseară, telespectatorii vor fi martorii unui sărut în vila băieţilor. „Gândul că seara asta ar putea fi ultima cu el aici ne-a făcut să încercăm să ne transmitem ce am trezit unul în celălalt!” va dezvălui ispita la testimonial, în vreme ce concurentul va mărturisi: „Prima oară când ne-am sărutat? Nu pot să spun în cuvinte! Te-aş minţi!”. Cine sunt cei doi şi ce ecouri va avea acţunea lor în vila fetelor, concurenţii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban

Perioada 23 iulie 2024

 

 

Subiecte în articol: Insula Iubirii
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri