Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr a intrat prin efracţie într-o locuinţă și a tras cu pistolul, cerând bani

Un tânăr a intrat prin efracţie într-o locuinţă și a tras cu pistolul, cerând bani

Un tânăr cu cagulă a intrat marți dimineața în locuința unui bărbat din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, unde a tras cu un pistol cu bile și a cerut bani persoanelor din apartament.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați marți dimineața prin apel la 112 de o tânără de 18 ani despre faptul că o persoană care are un pistol cu bile a intrat fără drept în locuința unui bărbat din Drobeta-Turnu Severin.

Polițiștii deplasați la fața locului au surprins în apartamentul persoanei vătămate un tânăr de 18 ani din Drobeta-Turnu Severin, care purta cagulă. Acesta a fost imobilizat și încătușat, scrie Mediafax.

Din cercetări, a reieșit faptul că tânărul, purtând cagulă și având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibru 50 mm, profitând de faptul că ușa locuinței era dezasigurată, a pătruns în interior și ar fi solicitat persoanelor din locuință să îi dea bani, trăgând mai multe focuri de armă.

Tinerei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, iar bărbatul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

 

Subiecte în articol: hot mehedinţi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri