Jurnalul.ro Sport Fotbal international UPDATE: Meciul din turul 2 preliminar al Conference League, Maribor – Universitatea Craiova, se vede pe Antena Stars şi în AntenaPLAY astăzi, de la 21.15

UPDATE: Meciul din turul 2 preliminar al Conference League, Maribor – Universitatea Craiova, se vede pe Antena Stars şi în AntenaPLAY astăzi, de la 21.15

de Redacția Jurnalul    |   

​​​​​​​Drumul european la Craiovei începe în Slovenia. Maribor – Universitatea Craiova se vede în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY. Manşa întâi a duelului din turul 2 preliminar al Conference League se va disputa astăzi, de la ora 21:15, pe terenul lui NK Maribor, de 15 ori campioană a Sloveniei.

Dacă va trece de dubla cu Maribor, Universitatea Craiova va evolua în turul 3 al Conference League cu echipa care va pierde duelul din Europa League dintre Ajax (Olanda) şi FK Vojvodina (Serbia). Echipa lui Costel Gâlcă debutează în sezonul european 2024 – 2025, în turul 2 al Conference League, după ce a terminat stagiunea precedentă a Ligii 1, pe locul 3, după campioana FCSB şi CFR Cluj.

                 Universitatea Craiova speră să continue în cupele europene forma excelentă din Liga 1, acolo unde a acumulat patru puncte după primele două etape disputate. Maribor – Universitatea Craiova e primul meci european pentru echipa din Oltenia, în această stagiune, şi va fi live în AntenaPLAY şi pe Antena Stars diseară, de la 21:15. Maribor a pierdut dubla manşă cu Botev Plovdiv, din primul tur preliminar al Europa League, devenind astfel adversara Universităţii Craiova, în turul 2 preliminar al Conference League. Craiova nu a jucat niciodată în grupele cupelor europene şi a fost eliminată în ultimii ani de AC Milan si RB Leipzig. Maribor este prima echipă din Slovenia calificată în grupele UEFA Champions League, în 1999, şi a jucat în grupele celei mai importante competitii europene ultima data in 2017. La Maribor a evoluat şi actualul jucător al Craiovei, Alexandru Creţu.

                        Săptămâna viitoare, miercuri, 31 iulie, confruntarea Maccabi Tel Aviv – FCSB, meci decisiv în turul doi preliminar UEFA Champions League, va fi transmisă în direct la Antena 1 si AntenaPLAY, de la ora 21.00.

                        Antena 1 transmite din toamnă Drumul spre World Cup al Naţionalei României - meciurile cu Kosovo (6 septembrie), Lituania (15 octombrie) şi returul Kosovo la Bucureşti (15 noiembrie).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Sport live, la AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 AcademyPorsche Supercuptenis de masă, înot, Liga Campionilor AsieiLiga PortugalCampionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

 

 

Subiecte în articol: Maribor – Universitatea Craiova
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri