Jurnalul.ro Ştiri Justitie Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie

Veronica Stoica, noul rector al Academiei de Poliţie

Comisarul şef Veronica Stoica a fost împuternicită să exercite atribuţiile funcţiei de rector al Academiei de Poliţie ''Alexandru Ioan Cuza'', prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

"Unul dintre criteriile care au stat la baza împuternicirii în funcţia de rector a fost inexistenţa unor suspiciuni în legătură cu titlul de doctor. Menţionez că doamnei comisar şef i-a fost acordat titlul de doctor în urmă cu 20 de ani de către Universitatea Bucureşti - Facultatea de Drept. Doamna rector se bucură de o foarte bună reputaţie în mediul academic, având o bogată activitate în domeniul dreptului şi al cercetării ştiinţifice", a spus Monica Dajbog.

Veronica Stoica a ocupat, începând cu ianuarie 2018, funcţia de prorector, iar din 24 mai a asigurat comanda Academiei de Poliţie.

Pe 24 mai, rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Adrian Iacob şi Mihail Petrică Marcoci - şi-au dat demisia, la solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Cei doi sunt cercetaţi de DNA în dosarul privind ameninţarea cu moartea în cazul jurnalistei Emilia Şercan. AGERPRES

Subiecte în articol: academia de politie Veronica Stoica
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri