Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vestiarul metalic, obiectul care îi responsabilizează pe elevi să-și lase lucrurile în ordine

Vestiarul metalic, obiectul care îi responsabilizează pe elevi să-și lase lucrurile în ordine

Copiii devin mai disciplinați și mai organizați în momentul în care li se pune la dispoziție spațiul necesar pentru a-și depozita cărțile, caietele și rechizitele. Experții în educație au constatat un plus de ordine și de responsabilitate în unitățile de învățământ ai căror elevi au la dispoziție câte un vestiar metalic.

Iată câteva dintre modelele potrivite la școală, care pot fi folosite atât pentru cărți, caiere, stilouri sau creioane, cât și pentru trusa de geometrie, pensulele și tuburile de vopsea de la desen sau pentru echipamentul necesar la orele de educație fizică!

Vestiar metalic cu două uși

Fabricat în România din tablă de oțel cu o grosime de 0,7 milimetri, produsul se livrează în stare complet asamblată și beneficiază de o garanție de 2 ani. Este prevăzut cu două uși, iar în fiecare dintre cele două spații interioare există o poliță. Ușile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care le întărește și le sporește rezistența. În plus, fantele de aerisire asigură o foarte bună ventilație.

La cererea cumpărătorului, acest vestiar metalic poate fi echipat cu acoperiș înclinat, băncuță metalică și picioare metalice cu terminație din plastic, reglabile pe înălțime. Opțional, sunt disponibile și polițe suplimentare, bară de haine, agățători de tip cârlig, precum și diferite tipuri de închidere.

Greutatea obiectului de mobilier este de 18,1 kilograme și are următoarele dimensiuni: lățime de 312 milimetri, adâncime de 450 de milimetri și înălțime de 1.800 de milimetri. Prețul actual este de 839,99 de lei, redus de la 1.005,94 de lei.

Vestiar metalic cu opt uși

Obiectul de mobilier are greutatea netă de 57 de kilograme și următoarele dimensiuni: lățimea de 1.175 de milimetri, adâncimea de 450 de milimetri și înălțimea de 1.800 de milimetri. Redus de la un preț inițial de 2.844,18 de lei, acum poate fi cumpărat cu numai 2.359,99 de lei.

Fiecare cușetă este dotată cu o poliță, iar fiecare ușă cu un butuc cilindru cu două chei. La cerere, sunt disponibile și alte tipuri de încuietori, precum cele cu lacăt, cu monedă sau cu cifru, precum și o cheie master, care oferă posibilitatea de a deschide toate ușile. Prin sudură, pot fi aplicate picioare metalice cu înălțimea de 120 de milimetri.

Culoarea standard este gri, însă la cerere ușile sau produsul în întregime poate fi vopsit în oricare din următoarele nuanțe: crem, portocaliu, roșu, albastru, verde, gri închis, maro, negru, argintiu și alb.

Vestiar metalic cu închidere dedicată și 12 casete

Structura de rezistență a produsului este realizată din tablă de oțel profilată, de prima calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri. Nervurile longitudinale de pe lateralele dulapului și de pe uși oferă o rigiditate sporită, iar pe acoperiș există fante de aerisire pentru o mai bună circulație a aerului.

Fiecare dintre cele 12 casete are dimensiunile utile de 250 pe 347 de milimetri. Obiectul de mobilier are o greutate netă de 58 de kilograme și următoarele dimensiuni: lățime de 1.200 de milimetri, adâncime de 500 de milimetri și înălțime de 1.800 de milimetri.

Prețul actual este de 3.756,29 de lei fără TVA sau 4.469,99 de lei cu TVA, redus de la un preț inițial de 5.090,99 de lei.

Cu oricare dintre aceste modele de vestiar metalic, elevii vor deveni mai responsabili și vor dobândi în mai mare măsură calitățile necesare pentru a reuși la vârsta adultă!

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri