Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta a discutat cu Grupul PSD din Camera Deputaților

Victor Ponta a discutat cu Grupul PSD din Camera Deputaților

Deputatul Victor Ponta a venit duminică la Grupul PSD, afirmând că vrea să-şi spună punctul de vedere în faţa parlamentarilor social-democraţi. 

"Eu sunt membru al Grupului PSD, nu m-a exclus nimeni din Grupul PSD, sunt deputat PSD şi am venit alături de colegii mei să îmi spun punctul de vedere", a declarat Ponta înainte de a intra în sala Grupului PSD.

Ponta a declarat că le-a spus colegilor de partid că un război PSD-PSD este unul atomic iar singurul câștigător dintr-un astfel de conflict este Klaus Iohannis.

"Cred că sunt obligat să spun ceea ce gândesc şi o să spun că sper că PSD nu declanşează războiul nuclear împotriva PSD. Dar o să spun în interior. Întotdeauna există loc de dialog până în ultima secundă. Mă duc înăuntru să vorbesc cu colegii mei", a spus Ponta. 

Întrebat în legătură cu moţiunea de cenzură şi faptul că numele său apare în textul documentului, Ponta a răspuns: "Împotriva mea şi cu numele meu s-au făcut multe moţiuni de cenzură, dar este prima pe care o face PSD. În rest, sunt obişnuit cu moţiuni de cenzură cu numele meu. Au fost destule cred în 4 ani". 

El a adăugat că această moţiune este o greşeală. 

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri