Jurnalul.ro Timp liber VIDEO. "Chefi la cuțite" şi-a stabilit finaliştii din sezonul 2! Show-ul a fost lider de audienţă

VIDEO. "Chefi la cuțite" şi-a stabilit finaliştii din sezonul 2! Show-ul a fost lider de audienţă

Mari, 15 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difuzeaza finala celui de-al doilea sezon „Chefi la cuite”. Ediia aduce i o premieră, pentru că numai doi finaliti se vor întrece azi în bucătărie pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Alex Bălan din echipa roie condusă de chef Bontea i Cristian Voicu din echipa gri condusă de chef Dumitrescu sunt cei doi finaliti ai sezonului, în vreme ce echipa neagră a lui chef Scărlătescu nu are sezonul acesta niciun reprezentant în finală.

Seara de luni a adus la „Chefi la cuite” ultimele probe eliminatorii i alegerea celor doi finaliti. După ce au gătit alături de cei dragi – soi, soii sau mame - i după ce i-au aezat în farfurie autograful culinar, semifinalitii au ateptat decizia celor trei chefi cu sufletul la gură. Juraii au degustat i au punctat: unele dintre dish-uri au fost de-a dreptul spectaculoase i i-au făcut pe chefi să exclame de uimire i plăcere, în vreme ce altele au fost aspru depunctate. „Am notat cu doi farfuria ta”, i-a spus trist chef Scărlătescu lui Robert, singurul concurent din echipa sa ajuns până aici. Seara s-a încheiat cu o premieră: finala care se joacă azi are numai doi reprezentani, Alex i Cristian, care, alături de chefii lor, au primit vestea cu o bucurie de nestăpânit.

Semifinala „Chefi la cuite” a fost lider de piaă luni seara la Antena 1, astfel că în minutul de maximă audienă de la 22.14 show-ul obinea pe publicul comercial un vârf de audienă de 13,7 puncte de rating i 32,7 % cota de piaă, aproape dublu faă de următorul clasat, Pro Tv, care avea tot atunci 7,8 puncte de rating i 18,7 % cota de piaă. În intervalul orar 20.32-23.32, „Chefi la cuite” a fost lider de audienă cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 i 49 de ani de 10,5 puncte de rating i 27,1 % cota de piaă, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 8 puncte de rating i 20,8 % cota de piaă. La orae Antena 1 a condus cu o medie de 8,6 puncte de rating i 19 procente din cota de piaă, locul doi fiind adjudecat de Kanal D cu o medie de 7,6 puncte de rating i 16,8 % cota de piaă.

Azi de la 20.30 se joacă marea finală „Chefi la cuite” între Alex Bălan i Cristian Voicu, rou versus gri, Bontea versus Dumitrescu. Cine pleacă acasă învingător i cu premiul de 30.000 de euro rămâne de văzut în seara aceasta la Antena 1, după Observator Special.

 

 

Cristi Voicu, al doilea finalist „Chefi la cuţite”: Este o nebunie

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri