Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Claudiu Năsui răspunde provocării lui Florin Cîţu: Vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi

VIDEO: Claudiu Năsui răspunde provocării lui Florin Cîţu: Vaccinul reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi

de Alice Petrescu    |   

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui a răspuns şi el provocării lansate de premierul Florin Cîţu şi afirmă că, pentru el, vaccinul anti-COVID-19 reprezintă şansa de a ne revedea cu toţii liberi, făcând toate lucrurile pe care le făceam înainte de pandemie.



 

Claudiu Năsui a postat pe pagina sa de socializare un clip video de 36 de secunde în care parcurge pe o trotinetă electrică ultimii metri până la sediul ministerului de resort, situat pe Calea Victoriei.

Premierul Florin Cîţu a lansat joi o campanie de promovare a vaccinării prin intermediul unui clip și a făcut un apel la miniștri să îi urmeze exemplu: „Lansez o provocare membrilor Guvernului și liderilor coaliției - ce conține vaccinul pentru voi?” clipuri bazate pe emoţii şi personalizate pe mai multe nişe de public.

Mai mulţi miniştri au răspuns provocării premierului Florin Cîţu şi s-au filmat în mai multe ipostaze şi au transmis mesaje prin care îi încurajează pe români să se vaccineze.

Toate clipurile fac parte din noua campanie națională de vaccinare.

 

Subiecte în articol: Claudiu Năsui
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri