Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO - O mamă, nemulțimită că fiul autist nu este tratat de medicul SJU Ploiesti, a filmat toată scena

VIDEO - O mamă, nemulțimită că fiul autist nu este tratat de medicul SJU Ploiesti, a filmat toată scena

Cazul copilului autist dat afara din cabinetul medicului stomatolog din spitalul SJU Ploiesti a facut valva in presa locala din Prahova.

Asa cum a declarat presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, care a anuntat ca va demara o ancheta pentru a stabili cu exactitate cum au decurs lucrurile, inainte de a trage o concluzie este esential sa ascultam ce au de spus ambele parti implicate.

Mama copilului sustine ca au fost dati afara din cabinet si ca singurul tratament primit a fost o prescriptie medicala cu medicamente. De cealalta parte, medicul stomatolog sustine ca nu a refuzat cazul, ci ca nu a putut interveni din cauza unei infectii active la dintele afectat, infectie pe care a confirmat-o si mama copilului, in postarea facuta pe facebook.

Stomatologul spune ca o infectie activa (punga de puroi, cum a descris-o parintele copilului) nu permite, de cele mai multe ori, interventia asupra dintelui si ca trebuie tratata mai intai infectia. Potrivit surselor noastre, medicul i-ar fi spus mamei ca nu risca sa-i faca anestezie copilului pentru ca exista sansa ca el sa se miste in timpul interventiei, iar riscurile ar putea fi foarte mari, tinand cont de punga de puroi existenta.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri