Jurnalul.ro Ştiri Observator VIRAL Cel mai bun videoclip în română de promovare a campaniei de vaccinare este din Moldova. ”La Chișinău avem cel mai mare cimitir din Europa. Așa că nu-ți fă griji”

VIRAL Cel mai bun videoclip în română de promovare a campaniei de vaccinare este din Moldova. ”La Chișinău avem cel mai mare cimitir din Europa. Așa că nu-ți fă griji”

Cel mai bun videoclip în limba română de promovare a campaniei de vaccinare a fost realizat în Republica Moldova. Mesajul cinic lansat de Ministerul Sănătății din Republica Moldova are ca rol să convingă oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19.

”Pandemia nu s-a terminat! Depinde de fiecare dintre noi când și mai ales cum vom ieși din ea. Vaccinează-te și rămâi în viață!”, acesta este mesajul transmis de videoclipul care a devenit viral pe rețelele de socializare.

Mesaje din videoclip:

  • Până acum peste 7.000 de moldoveni au murit de COVID. Tulpinile noi sunt mult mai agresive și mult mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ți faci griji.
  • La Chișinău, de exemplu, avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici sunt destule locuri, așa că nu-ți fă griji.
  • Dacă vei avea noroc să ai o formă ușoară, vei scăpa numai cu medicamente și mască de oxigen. Dar asta numai în cazul în care vor fi suficiente aparate și locuri în spitale.
  • Doctorii vor ceda din cauza extenuării. Dar tu să nu-ți faci griji, asta nu e problema ta, să se descurce ei!

Răzvan Cherecheș, profesor în SUA și la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, apreciază mesajul lansat de Ministerul Sănătății din Moldova și consideră că „mult mai bun clipul decât toată campania făcută de ministerul sănătății din România!”

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri