Jurnalul.ro Horoscop Iată zodia care nu va avea niciodată probleme cu banii

Iată zodia care nu va avea niciodată probleme cu banii

de Andreea Tiron    |   

Cu atâtea lucruri care se întâmplă în lume, poate părea aproape imposibil să îți acoperi cheltuielile. Totuși, există un semn zodiacal care reușește întotdeauna să se descurce.

Conform astrologului Irena Mineeva, există un semn zodiacal „care nu va deveni niciodată sărac.”

Taurii iubesc banii

Taurul, guvernat de Venus, este asociat cu a doua casă a veniturilor, oferindu-le o conexiune naturală cu banii.
Acest lucru explică de ce sunt atât de buni în gestionarea finanțelor. La urma urmei, caută constant modalități de a găsi echilibrul și stabilitatea, chiar și în cele mai dificile momente.

În plus, conform astrologului A.T. Nunez, cu planeta atracției ca stăpân, „este ușor pentru Tauri să atragă pur și simplu bani” și să își satisfacă nevoile și dorințele. „Venus este conectată cu finanțele și abundența și poate simboliza bogăția, deoarece Taurul dorește lux și doar ce este mai bun.”

Taurul se mândrește, de asemenea, cu o etică a muncii care îi duce la succes financiar.
Deși este considerat unul dintre cele mai leneșe semne zodiacale, Nunez a adăugat că, deoarece Taurul este un semn de pământ, înțelege în mod natural importanța muncii grele — ceea ce poate explica de ce sunt mereu în buni profesioniști. Nu pentru că își doresc neapărat să muncească, ci pentru că prețuiesc lucrurile frumoase.

Această dorință pentru lucruri frumoase îi determină să muncească mai mult decât majoritatea semnelor, a explicat astrologul Carol Starr într-un videoclip pe TikTok. Cu toate acestea, o fac în liniște, planificând în tăcere, pas cu pas.

„Taurii sunt foarte încăpățânați în ceea ce își doresc să realizeze,” a spus Ash, „chiar dacă nu împărtășesc asta.”

Citește și: 4 cele mai cheltuitoare zodii: Generoase, aventuriere, iubitoare de lux și distracție

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri