Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii scapă de îndoieli și găsesc adevărata fericire pe 9 octombrie 2024

3 zodii scapă de îndoieli și găsesc adevărata fericire pe 9 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Pe 9 octombrie 2024, trei zodii vor descoperi în sfârșit cum să depășești îndoiala de sine și să găsești adevărata fericire.

Știm că suntem critici cu noi, dar credem că avem motive întemeiate. Pe 9 octombrie ne dăm seama că nu aveam nevoie de toată această judecată aspră.

De asemenea, realizăm că, dacă putem să ne eliberăm din închisoarea autocondamnării, vom putea respira mai ușor și urmări adevărata fericire. Fericirea nu există până nu decidem să ne iubim pe noi înșine, iar miercuri, exact asta facem.

Trei zodii depășesc îndoiala de sine și găsesc adevărata fericire pe 9 octombrie 2024:

1. Taur

Ai făcut mari progrese în încercarea de a deveni o persoană mai bună, și, deși crezi că ai ajuns la destinație, mai ai puțin de parcurs.

Pe 9 octombrie, nu vei permite îndoielii să te oprească. Vei simți influența Lunii în Capricorn, care îți arată că, deși ai făcut o treabă excelentă în a te îmbunătăți, mai sunt câteva aspecte pe care trebuie să le rezolvi, și e în regulă, pentru că vrei să ajungi cât mai departe în procesul tău de autoperfecționare.

Ești foarte interesat să trăiești o viață fericită și sănătoasă, unde îndoiala de sine aproape nu mai există, și accepți că acest lucru este un drum lung, dar unul pe care în cele din urmă îl vei stăpâni. Ești împăcat cu toate acestea, iar pe măsură ce scapi de toată negativitatea din viața ta, vei descoperi că adevărata fericire este, într-adevăr, o opțiune reală.

2. Capricorn

Tinzi să fii foarte conștient și deschis în timpul Lunii în Capricorn, iar acest aspect nu va fi diferit pe 9 octombrie. Ai decis că vrei mai mult: mai multă fericire, mai multă bucurie, mai puține probleme și mult mai puțină îndoială de sine.

Ai început să vezi cum poți depăși această îndoială pentru a găsi fericirea. Poți fi cel mai mare dușman al tău, crezând în minciunile pe care le-ai creat despre tine cu mult timp în urmă. După cum se spune, obiceiurile vechi mor greu, iar în timpul Lunii în Capricorn vei vedea cât de dificil este să renunți la acele obiceiuri proaste.

Totuși, ești ambițios și determinat, și nu vrei să continui aceeași poveste tristă. Ești obosit să te îndoiești de tine — acest lucru nu îți aduce niciun beneficiu. Ești pregătit să accepți o lume plină de bucurie și fericire, știind că aceasta poate exista doar dacă te iubești pe tine însuți.

3. Pești

Ai învățat că uneori îți aperi dreptul de a te autocritica. Nu știi mereu dacă îndoiala de sine este reală sau doar ceea ce te aștepți de la tine însuți. Ar fi bine să rupi acest obicei, iar în timpul Lunii în Capricorn ai putea să reușești.

Te poți vedea foarte clar. Deși multe lucruri pot fi greu de acceptat, vei recunoaște că poți depăși îndoiala de sine privindu-te cu atenție și înțelegând ce ai făcut pentru a-ți sabota fiecare mișcare; vei fi mai fericit dacă vei găsi o cale de a ieși din această situație și de a experimenta din nou bucuria.

Ai fost fericit odată și poți recâștiga acea fericire. Pe 9 octombrie, toate semnele îți arată drumul. Încearcă să te relaxezi în fața programului de autocritică și dă-ți voie să respiri din nou. Ești perfect așa cum ești, iar odată ce încetezi să te pedepsești, vei fi pe drumul cel bun pentru ca adevărata fericire să intre din nou în viața ta.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri