x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Elon Musk vrea mai multă productivitate din partea angajaților Tesla

Elon Musk vrea mai multă productivitate din partea angajaților Tesla

18 Apr 2018   •   18:40
Elon Musk vrea mai multă productivitate din partea angajaților Tesla

Elon Musk dorește ca personalul său să reducă apeluri telefonice și întâlnirile neproductive, în contextul în care își dorește să stimuleze producția Tesla Model 3 în următoarele câteva luni, scrie BBC.

Lucrările s-au oprit temporar la fabricile Tesla din California pentru îmbunătățiri menite să crească producția de la 2000 la 6000 de mașini pe săptămână până la sfârșitul lunii iunie.

Un e-mail obținut și publicat de site-ul Elektrek, e-mail aparținând lui Elon Musk, subliniază și alte modalități prin care personalul ar putea contribui la eficientizarea operațiunilor, precum: renunțarea la întâlniri, ocolirea lanțului de comandă și ignorarea regulilor companiei, ocazional.

Creșterea producției modelului 3 este considerată o cheie pentru trecerea Tesla de la pierderi la rentabilitate, însă firma a pierdut în mod repetat țintele de producție anterioare.

Elon Musk solicită în e-mail o represiune asupra performanței contractanților Tesla, care, în unele cazuri, au fost „mai răi decât un leneș beat”.

Elon Musk a mai specificat că dorește evitarea întâlnirilor lungi.

„Nu este nepoliticos să pleci, este nepoliticos să stai și să le irosești timpul”, a scris acesta.

 

×