x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Amna a descoperit reţeta de frumuseţe a Victoriei Beckham! Află şi tu care este secretul!

Amna a descoperit reţeta de frumuseţe a Victoriei Beckham! Află şi tu care este secretul!

de Cosmina Stoicescu    |    24 Sep 2012   •   12:20
Amna a descoperit reţeta de frumuseţe a Victoriei Beckham! Află şi tu care este secretul!

Amna, interpreta hitului “Tell Me Why', a incercat tratamentul de frumusete care a facut furori intre vedetele de la Hollywood. Este vorba despre Intraceuticals sau “masina de intinerire' prin care Madonna, Victoria Beckham, Eva Longoria sau Katy Perry isi pastreaza frumusetea.

“Initial am fost reticenta sa incerc un astfel de tratament. As putea spune ca este cel mai putin dureros tratament cosmetic de care am avut vreodata parte. Pielea ramane neteda si catifelata ca si cand ar fi beneficiat de 20 de ore de somn', spune solista care a incercat tratamentul la expozitia “Cosmetics Beauty Hair 2012'.



'Madonna nu isi incepe niciun concert fara a se rasfata cu jetul de oxigen si infuzia de acid hialuronic a tratamentului Intraceuticals. Acesta este eficient impotriva ridurilor si a degradarii pielii cauzate de imbatranire. Rezultatele se vad chiar si dupa prima sedinta: tenul arata mai fresh, este mai hidratat, ridurile sunt reduse, pielea este oxigenata si este stimulata productia de colagen si elastina', sustin reprezentantii unuia dintre saloanele in care Intraceuticals este disponibil in Romania.

Loredana, Andreea Raicu, Simona Patruleasa, Crina Matei, Luana Ibacka si, mai nou, Amna au intrat in cercul celor care adora infuzia cu oxigen si acid hialuronic.

×