x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Anda Adam urăste să mearga la cumpărături! Află de ce!

Anda Adam urăste să mearga la cumpărături! Află de ce!

de Cosmina Stoicescu    |    24 Sep 2012   •   12:19
Anda Adam urăste să mearga la cumpărături! Află de ce!

Anda Adam poate fi considerata o femeie atipica. In timp ce majoritatea doamnelor si domnisoarelor adora sa colinde magazinele si mall-urile, de dimineata si pana seara, artista sustine ca se fereste pe cat posibil sa isi ocupe timpul cu asa ceva.

“Nu am rabdare. Atunci cand ajung la shopping, bag in cos ce imi atrage atentia, fara sa mai probez. Ma ghidez dupa masurile clasice si gata. Nu sunt genul care sa stea o jumatate de ora in cabina de proba. Sunt ca un titirez. M-am obisnuit sa am agenda zilnica incarcata. Cred ca din acest motiv am impresia ca timpul se scurge foarte repede si ca nu este bine sa il pierd prin magazine”, declara Anda Adam.

Cantareata isi completeaza garderoba de cele mai multe ori atunci cand merge in strainatate, in special la New York.

“Am cateva locuri unde merg de fiecare data. Macy’s, Barneys, Saks sau SoHo. Am prins de multe ori sezonul reducerilor si m-am intors cu valize intregi pe haine”, marturiseste artista.

In ultimele luni, Anda Adam a inceput sa poarte din ce in ce mai multe rochii de seara elegante, vestimentatii puse in valoare si de silueta ei impecabila. Artista tine o dieta stricta care a ajutat-o sa slabeasca 8 kilograme si sa aiba o talie de viespe si un trup tonifiat.

×