x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi HARTA preţurilor la terenurile de pe lângă Capitală

HARTA preţurilor la terenurile de pe lângă Capitală

14 Mar 2014   •   12:26
HARTA preţurilor la terenurile de pe lângă Capitală

Cum primăvara a venit, ideile de peste iarnă, vizavi de cumpărarea unui teren şi demararea construcţiei unei case pot prinde contur. Bani să fie.

RomaniaTV.net vă expune preţuri la terenuri pentru construcţia de case pe lângă Bucureşti. În unele locaţii pot fi găsite şi terenuri cu mai puţin de 10 euro metrul pătrat.

Citeşte şi Vrei casă? Vezi ce s-a întâmplat la început de an cu preţul apartamentelor în toată ţara 

În Clinceni pot fi găsite terenuri pentru construit case şi la mai puţin de 10 euro metrul pătrat. "O parcelă de 850 de metri pătrați, situată în comuna Clinceni, în apropiere de pădure și de râul Argeș este scoasă la vânzare la un preț de 6.900 de euro, respectiv puțin peste opt euro pe metru pătrat. Utilitățile zonei (apă, curent) se află la o distanță de 250 de metri de proprietate, în vreme ce rețelele de canalizare și apă au fost construite de către autorități și urmează să devină funcționale", a spus Anca Ghiță, directorul agenţiei General Service 2000.

Citeşte şi ANALIZĂ. Piaţa IMOBILIARĂ în 2014. Află dacă va fi un an bun ca să îţi cumperi casă 

Tot în partea de vest a Capitalei, dar ceva mai aproape de oraș (zona Bragadiru-Prelungirea Ghencea), loturi cu toate utilitățile la poartă pornesc de la 50 de euro pe metru pătrat, iar dacă rețelele sunt mai departe, pot fi găsite și la prețuri de 20 de euro pe metru pătrat.

Descoperă mai multe zone din preajma Bucureştiului unde găseşti terenuri ieftine pe RomâniaTV.net

×
Subiecte în articol: pret terenuri