x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Află cum găsești rapid cea mai variată ofertă de anunțuri imobiliare!

Află cum găsești rapid cea mai variată ofertă de anunțuri imobiliare!

06 Sep 2021   •   14:27
Află cum găsești rapid cea mai variată ofertă de anunțuri imobiliare!

Pentru a avea o imagine cât mai completă asupra pieței imobiliare din București este nevoie să vizualizezi o ofertă cât mai vastă și variată de anunțuri. Sunt necesare informații detaliate care acoperă cerințele celor ce caută imobile și proprietăți de vânzare în toate zonele capitalei sau în Ilfov. Dacă și tu ești în căutarea unei locuințe, ai acum la dispoziție cea mai diversificată ofertă de imobiliare atunci când intri pe Anuntul.ro

 

Anunțul Telefonic și-a menținut de-a lungul a peste 30 de ani popularitatea datorită modului simplu și eficient de a le oferi oamenilor anunțuri imobiliare de actualitate. Intră pe site și găsește apartamentul sau casa pe care o dorești dintr-o ofertă variată. Vezi care sunt prețurile locuințelor și intră în legătură cu vânzătorul pentru a afla mai multe detalii și a realiza achiziția.

 

Beneficiază de o modalitate eficientă și rapidă de a vizualiza anunțuri imobiliare București!

 

Acum poți să găsești într-un singur loc cele mai noi oferte de vânzări imobiliare pentru garsoniere, apartamente, case, vile, terenuri sau ansambluri rezidențiale noi. Intri pe site și în dreptul categoriei Imobiliare vânzări selectezi tipul de locuință sau proprietate pe care dorești să-l găsești. Se va deschide o listă cu anunțuri pentru categoria aleasă. Pentru fiecare dintre aceste anunțuri vizualizezi data și ora postării și informații importante despre locuință, precum anul construcției, suprafața, zona în care se află sau prețul. Vei ști astfel care sunt cele mai noi anunțuri imobiliare din București și Ilfov.

 

Ai de asemenea la dispoziție și harta cu locația proprietății, precum și o imagine 360 de grade cu vedere stradală. Site-ul te ajută încă și mai mult în a rafina căutarea. Prin intermediul opțiunilor ce pot fi selectate din partea stângă poți alege caracteristicile pe care le preferi pentru locuința căutată. Aceste caracteristici sunt:

 

  • Zona
  • Prețul
  • Suprafața utilă și suprafața terenului
  • Stadiul construcției
  • Numărul de camere
  • Dotările de la interior și de la exterior
  • Distanța față de metrou
  • Schița casei

 

Toate aceste detalii te ajută să cunoști cât mai bine oferta și să faci o alegere cât mai potrivită.

 

Profită de de opțiunile de căutare ale unuia dintre cele mai populare site-uri de anunțuri imobiliare!

 

Atunci când vizualizezi o anumită proprietate, pe lângă informațiile oferite, ai la dispoziție și alte opțiuni pentru a cunoaște mai bine piața imobiliară. Printre acestea se numără harta imobiliară a Bucureștiului și a județului Ilfov. Aceasta oferă o imagine asupra numărului de locuințe aflate în anumite zone sau cartiere ale capitalei, dar și din jurul acesteia. Harta poate fi utilizată pentru a naviga mai ușor atunci când dorești să cauți imobile direct în cartierul preferat.

 

În plus, ai la dispoziție și o rubrică de statistici imobiliare, dacă vrei să afli care este prețul mediul al metrului pătrat, exprimat în Euro pentru fiecare zonă din capitală. Poți cunoaște astfel fluctuația costului pentru o anumită perioadă de timp, pentru diferite locuințe, începând de la garsoniere, apartamente, până la case și vile. Aceste opțiuni pot fi utile și în cazul în care dorești să pui la vânzare o locuință.

 

Avantajele ce fac din anuntul.ro un partener în găsirea casei ideale sunt următoarele:

 

  • Găsești într-un singur loc cea mai completă și variată ofertă de anunțuri imobiliare București
  • Economisești timp și resurse
  • Anunțuri actuale și informații complete
  • Opțiuni de selecție variate
  • Intri ușor în legătură cu vânzătorii

 

Folosește și tu cea mai populară platformă de imobiliare din București și găsește-ți ușor locuința ideală!

×