x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Anunț ANAF pentru contribuabili: Documentele nedigitalizate pot fi transmise prin SPV

Anunț ANAF pentru contribuabili: Documentele nedigitalizate pot fi transmise prin SPV

04 Mar 2022   •   16:47
Anunț ANAF pentru contribuabili: Documentele nedigitalizate pot fi transmise prin SPV

Și documentele care nu sunt încă disponibile în format electronic se pot transmite prin intermediul Formularului de contact accesibil în serviciul Spațiul Privat Virtual (SPV), transmite ANAF.

Pentru transmiterea acestor documente se selectează categoria „Asistență și îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”.

De la 1 martie 2022, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale de către contribuabilii/plătitorii persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se face exclusiv prin intermediul Spaţiului Privat Virtual (SPV).

Pentru a nu exista dificultăți în transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale, Centrul Național pentru Informații Financiare a ridicat limita maximă a fișierelor ce pot fi atașate formularului de contact, de la 5 MB la 10 MB.

„Pentru a facilita transmiterea documentelor, vă rugăm să aveți în vedere următoarele: Scanarea la rezoluție maxim 300 dpi, Eliminarea automată a paginilor albe (goale), Scanarea în alb-negru, Scanarea într-un fișier format PDF, Comprimarea fișierului PDF”, a transmis ANAF.

×
Subiecte în articol: anaf spv