x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Aviz favorabil pentru bugetul MAI

Aviz favorabil pentru bugetul MAI

05 Ian 2010   •   00:00

Proiectul de buget al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) va fi avizat favorabil, deşi, din expunerea ministrului Blaga există încă numeroase capitole care nu sunt acoperite, a declarat, astăzi, Teodor Meleşcanu, preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, la finalul discuţiilor din comisii pe marginea bugetului MAI.



''Domnul ministru ne-a asigurat că prin utilizarea mai bună a fondurilor europene şi mai ales prin speranţa unor rectificări pozitive acest proiect de buget poate asigura buna desfăşurare a activităţii'', a spus Meleşcanu, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că au fost prezentate şi câteva amendamente - trei dintre acestea, acceptate şi o listă de aproape 20 de amendamente specifice MAI, respinse.

''Finanţarea celor trei amendamente propuse de minister se va face prin transferul de la un capitol la altul fără a afecta nivelul cheltuielilor stabilit. Celelalte amendamente - 20 - se referă la cheltuieli suplimentare, investiţii, care nu au sursă de finanţare, sau au ca sursă de finanţare indicată fondul de rezervă al Guvernului'', a mai spus Meleşcanu.

×
Subiecte în articol: economic