x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Black Friday 2021 la Esteto - reducerile au început deja

Black Friday 2021 la Esteto - reducerile au început deja

02 Noi 2021   •   09:00
Black Friday 2021 la Esteto - reducerile au început deja

Black Friday 2021 la Esteto a început deja din data de 1 noiembrie. Promoţiile la mii de produse sunt deja active pe site, la categoriile existente pe site. Puteţi alege produsele pe care vi le doriţi acum la preţuri semnificativ mai mici. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Black Friday 2021 la Esteto - evenimentul a început deja

Esteto.ro a dat deja drumul reducerilor Black Friday, având promoţii la o mulţime de produse din toate categoriile existente pe site. Vă puteţi alege produse cosmetice, produse naturiste, cărţi, consumabile saloane sau medicale la preţuri foarte bune în cadrul evenimentului Black Friday 2021 la Esteto.

Reducerile sunt foarte bune, iar calitatea serviciilor, de asemenea, esteto.ro ocupându-se de actualizarea stocurilor şi de îmbunătăţirea transportului deja de câteva luni. Aceştia îşi doresc să fie la cel mai înalt nivel în această perioadă, aşa cum se întâmplă şi în restul anului.

Cum a aparut fenomenul de Black Friday

Black Friday este o sărbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoştinţei, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriaşe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday îşi are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienţii lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câştigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Black Friday 2021 la Esteto se bazează tot pe fidelizarea clienţilor existenţi, în principiu, însă îşi doresc şi atragerea de noi clienţi.

În cadrul Black Friday 2021 la Esteto se oferă produse Alfaparf cadou

Din data de 1 noiembrie a început Black Friday 2021 la Esteto, promoţiile fiind deja active pe site. Pentru comenzile ce conţin produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling sau Vopsea de Păr şi Oxidan, puteţi primi un şampon Alfaparf cadou.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Brandul Alfaparf Milano oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Black Friday 2021 la Esteto - produse cu reduceri foarte mari

În cadrul Black Friday 2021 la Esteto vor exista o mulţime de produse cu reduceri foarte mari. Acestea vor avea stocul actualizat în permanenţă pentru a nu exista posibilitatea anulării comenzilor pe motiv de lipsă stoc. Esteto.ro a pregătit foarte multe promoţii, fiind deja obişnuiţi cu acest tip de eveniment din anii anteriori.

Black Friday 2021 la Esteto se anunţă o perioadă fără precedent în mediul online.

 

 

×
Subiecte în articol: Black Friday 2021