x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BLACK FRIDAY se apropie. Vezi programul reducerilor

BLACK FRIDAY se apropie. Vezi programul reducerilor

de IncomeMagazine    |    22 Noi 2012   •   07:59
BLACK FRIDAY se apropie. Vezi programul reducerilor
Sursa foto: almagami/Getty Images/iStockphoto

Retailerii se întrec în reduceri din ce în ce mai mari cu ocazia evenimentului de marketing „Vinerea neagră”, pe care îl vor sărbători pe 23 noiembrie şi nu numai. Vezi care este mai exact programul reducerilor şi ce vânzări aşteaptă retailerii.

„Programul nostru pentru Black Friday este de la 9:00 - 20:00 (vineri) şi 10:00 - 13:00 (sâmbătă). Avem acest program pentru a putea administra toate situaţiile care apar pe parcurs”, a declarat pentru Income Magazine Mihai Pătraşcu, CEO Evomag. În ediţiile anterioare ale Black Friday, site-urile unor retaileri s-au blocat din cauza cererii foarte mari.

Pătraşcu a precizat că produsele principale care vor fi la reducere sunt din categoria laptop-uri, tablete, telefoane mobile, componente PC, televizoare, foto şi electrocasnice. „Procentul de reducere este între 30% până la 70%. Vom avea reduceri şi mai mari de 70% dar cu stocuri limitate”, a adăugat CEO-ul Evomag.

Acesta se aşteaptă ca vânzările companiei să crească de 5 - 10 ori faţă de o zi normală. „Anul trecut am avut vânzări de 4 ori mai mari decât o zi normală în condiţiile în care nu am avut acelaşi număr de produse ca în acest an”, a mai spus Pătraşcu.

Citeste mai mult despre ofertele de Black Friday

Citeste si
WSJ: BLACK FRIDAY nu aduce neapărat cele mai bune oferte
BLACK FRIDAY: Recomandările eMAG pentru un shopping ușor
BLACK FRIDAY: Afla la ce articole primesti 50% reducere la EuroGSM
Domo: REDUCERI masive de Black Friday

×
Subiecte în articol: Black Friday reduceri