x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BUSINESS/Info

BUSINESS/Info

10 Dec 2004   •   00:00

11 DECEMBRIE 2004
SUSPENDARE. Guvernul va suspenda, printr-o hotarire, pana in luna februarie, aplicarea prevederilor privind accizarea autoturismelor achizitionate in leasing. "Hotararea de Guvern privind modificarea normelor de aplicare a Codului Fiscal va stabili ca prevederile privind modalitatea de calcul a accizelor pentru atutoturismele in leasing cuprinse in H.G. 1.840/2004 vor fi aplicate doar din momentul imbunatatirii cadrului legal care reglementeaza operatiunile de leasing", a declarat secretarul de stat Maria Manolescu.

Dupa suspendarea actualelor norme, sumele suplimentare incasate din calculul accizelor la valoarea de intrare vor fi restituite platitorilor sau se va proceda la regularizarea acestora.

BRAND NOU. Colaborarea din Romania intre compania turca Ulker si producatorul spaniol de mancare si accesorii pentru bebelusi Hero Baby a dat nastere unui brand nou, Ulker Hero Baby. Astfel, de luna aceasta, toate produsele Hero Baby, de la lapte praf si cereale, pana la piureuri si sucuri pentru bebelusi, vor purta marca Ulker Hero Baby. Anul viitor, compania intentioneaza sa introduca pe piata si o gama de accesorii pentru bebelusi: Ulker Hero Boutique.

Pentru a-si promova produsele in Romania, Ulker Hero Baby a ales agentia Notorious, care ii va oferi servicii complete ATL si BTL.

IMPRUMUT RECORD. Raiffeisen Bank Romania si un consortiu de banci, format din Bank Austria Creditanstalt AG, Deutsche Zentral-Genossenschaftbank, JP Morgan PLC si Mizuho Corporate Bank Ltd, au semnat un acord pentru un imprumut de 250 de milioane de dolari. Fondurile atrase vor sustine cresterea portofoliului de credite si a cotei de piata intr-un ritm superior mediei sectorului bancar autohton, a declarat presedintele Raiffeisen Bank, Steven van Groningen. "Este cel mai mare imprumut sindicalizat atras de o banca romaneasca, ceea ce inseamna ca economia autohtona se dezvolta si se afla pe drumul cel bun", a adaugat van Groningen.

×
Subiecte în articol: economic hero baby