x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Afacere cu "Farmec". Cifra de afaceri a producătorului de cosmetice este în creştere

Afacere cu "Farmec". Cifra de afaceri a producătorului de cosmetice este în creştere

25 Feb 2013   •   14:26
Afacere cu "Farmec". Cifra de afaceri a producătorului de cosmetice este în creştere
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images
Cifra de afaceri a producătorului de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a crescut anul trecut cu 10% faţă de anul 2011.
Directorul general al companiei clujene, Mircea Turdean, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la o creştere similară şi pentru anul în curs.

'Anul trecut am avut rezultate foarte frumoase. Am înregistrat o cifră de afaceri de peste 121 de milioane de lei, în creştere cu peste 10 la sută faţă de 2011. Zece la sută din cifra de afaceri provine din export. Pentru 2013 ne dorim o cifră de afaceri cu peste 10 la sută mai mare faţă de 2012. Secretul acestui succes constă în investiţii constante în oameni, investim în programe de formare şi dezvoltare a personalului şi punem accent pe cercetare, pe inovaţia permanentă, pe partea de laboratoare şi marketing', a menţionat Mircea Turdean.

El a mai spus că Farmec va pune accent şi pe partea de export.

'Vrem să ne dezvoltăm puternic pe export. În cinci ani aş fi mulţumit să avem 50 la sută din producţie la export. Suntem prezenţi cu produse în 45 de ţări, printre care Ungaria, Polonia, Ucraina, Japonia, Coreea de Sud, Emiratele Arabe, Kuweit', a completat Mircea Turdean.

Farmec are peste 580 de angajaţi, iar produsele sale sunt comercializate în peste 40 de ţări din Europa, Asia şi America de Nord.

×
Subiecte în articol: farmec cluj-napoca