x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Guvern: Consolidare de 32 de milioane de euro

Guvern: Consolidare de 32 de milioane de euro

de Elena Stan    |    15 Sep 2008   •   00:00

Palatul Victoria, încadrat în Clasa I de risc seismic, va fi consolidat pe parcursul a 24 de luni, iar valoarea contractului va fi circa 32 de milioane de euro.



Palatul Victoria, încadrat în Clasa I de risc seismic, va fi consolidat pe parcursul a 24 de luni, iar valoarea contractului va fi circa 32 de milioane de euro. Firma care va derula lucrările urmează să fie selectată pînă la sfîrşitul lunii septembrie. Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a primit cinci oferte din partea unor firme şi consorţii româneşti, pentru derularea lucrărilor de consolidare şi amenajare a Palatului Victoria. “Lucrările de consolidare a Palatului Victoria vor fi realizate cu o procedură tehnică ce va permite, în majoritatea spaţiilor, desfăşurarea normală a activităţii personalului, fără să fie necesară mutarea acestuia în alte locaţii”, a declarat Gabriel Berca, secretarul general al Guvernului. În paralel cu consolidarea vor fi efectuate şi lucrări de extindere a clădirii prin construcţia unui noi aripi, ceea ce impune demolarea unor corpuri de clădire din spatele palatului şi mutarea în alte birouri a persoanelor care lucrează în spaţiile afectate.


LICITAŢIE. Firmele Aedificia, Bog'art şi Comnord au depus oferte individuale pentru a participa la licitaţia de atribuire a contractului, alte oferte fiind transmise de consorţiile formate din firmele UTI Instal şi Concas Buzău, respectiv Class Invest şi Delta ACM, a declarat joi, agenţiei Mediafax, directorul executiv al Direcţiei Tehnice a RA-APPS şi preşedintele comisiei de licitaţie, Ion Sterian.

×
Subiecte în articol: economic