x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

13 Sep 2008   •   00:00

13 septembrie 2008



APICULTURĂ. Consumul de miere din România este în creştere de la an la an, dar încă la un nivel redus faţă de alte state europene, astfel că o bună parte din producţie este exportată în ţări precum Germania, Franţa, Austria şi chiar Singapore şi Japonia. Consumul anual de miere pe cap de locuitor în România este estimat la circa 150-200 de grame de apicultori, în timp ce statisticile Ministerului Agriculturii indică 500 de grame. Nivelul este cu mult mai mic decît în alte state europene, dar este în creştere de la an la an.

TURISM. Ministerul pentru Turism va realiza un control pentru a vedea care sînt condiţiile din staţiunile turistice şi ce este de făcut în vederea respectării normelor privind noile criterii de clasificare a staţiunilor turistice aprobate luna trecută. În România există 37 de staţiuni de interes naţional şi 46 de interes local. În baza noului act normativ, pot apărea şi staţiuni noi, dacă anumite zone turistice îndeplinesc criteriile cerute. (E.S.)

×
Subiecte în articol: economic