x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Ce avantaje ai dacă te înscrii în concursul KRUK România derulat şi luna aceasta

(P) Ce avantaje ai dacă te înscrii în concursul KRUK România derulat şi luna aceasta

30 Aug 2021   •   16:41
(P) Ce avantaje ai dacă te înscrii în concursul KRUK România derulat şi luna aceasta

KRUK România îşi răsplăteşte clienţii care folosesc platforma online e-kruk.ro. Toate persoanele care folosesc sistemul de plată online pot să participe la concursul „Fii copil din nou!”, care se desfăşoară până la data de 31 august 2021.

În concurs se pot înscrie clienţii care au datorii la KRUK România (ale căror creanţe sunt deţinute/gestionate de companie). Alte condiţii de participare includ:

  • să se afle într-o procedură amiabilă pentru recuperarea creanţei;
  • să aibă un cont activ pe platforma e-kruk.ro;
  • să aibă 18 ani împliniţi;
  • să plătească, în fiecare lună online din contul e-KRUK, rate în valoare de minim 100 de lei;
  • să completeze chestionarul din "Contul Meu".
  • să nu fie angajaţi KRUK sau rude ale acestora;
  • să-şi actualizeze datele de contact din secţiunea "Contul Meu";

Ce au de făcut participanţii

Mecanismul concursului presupune completarea celor trei niveluri ale jocurilor disponibile în platformă:

  • nivelul I - cont activ pe platformă şi efectuarea a minim o plată online conform condiţiilor din Regulament;
  • nivelul II - actualizarea datelor de contact în secţiunea “Contul meu” din contul eKRUK (adresa de corespondenţă, numărul de telefon şi efectuarea a minim o plată online);
  • nivelul III - completarea chestionarului din “Contul meu” şi efectuarea a minim o plată din contul eKRUK, conform cerinţelor.

În momentul în care îndeplineşte cerinţele unui nivel, utilizatorul poate vizualiza pe site un cartonaş pe care trebuie să-l răzuiască şi să afle dacă a câştigat. Efectuând plăţi suplimentare într-o lună, cei cu dosare KRUK, care sunt participanţi la concurs, îşi sporesc şansele de câştig.

Ce premii se pot câştiga?

Pentru luna august, KRUK pune în joc 10 vouchere electronice cadou eMAG a câte 500 de lei şi 10 reduceri de 20% din valoarea totală a datoriei. Câştigătorii sunt selectaţi atunci când joacă în platformă, prin tragere la sorţi, aflând dacă au câştigat sau nu prin răzuirea cartonaşului. Câştigătorii vor fi validaţi iar premiile vor fi acordate, în termen de 48 de ore, pe e-mail, în cazul voucherelor, iar cele care constau în procent de reducere se vor acorda automat la efectuarea următoarei plăti.

Acest concurs s-a desfăşurat şi în luna iunie, când s-au acordat 5 vouchere de 50 de lei, 5 vouchere de 100 de lei, 5 vouchere de 150 de lei şi 5 reduceri cu valoare de 10%, dar şi în iulie, când câştigătorii au fost răsplătiţi cu 5 vouchere de 200 de lei, 5 vouchere de 250 de lei, 5 vouchere de 300 de lei şi 5 reduceri cu valoare de 15%.

Plata ratelor online creşte în preferinţeleromânilor

Potrivit capital.ro, la sfârşitul primelor 6 luni din 2020, românii - persoane fizice - înregistrau datorii în valoare totală de 165.2 miliarde de lei. Pandemia i-a determinat pe mulţi să-şi achite online datoriile, beneficiind în acest mod de o alternativă sigură şi mult mai confortabilă decât plăţile în numerar.

KRUK România, firma a cărei activitate constă în colectarea de creanţe, îi încurajează pe clienţi să aleagă această modalitate de plată a ratelor. Plata online este sigură, nu implică niciun comision şi se poate efectua atât de pe mobil, cât şi de la PC sau laptop.

 Cuv cheie pe care sa nu le stergi

- Potrivit capital.ro
- Datorii la kruk românia
- Dosare kruk
- Colectare creanţe

 

×