x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Ce investiții aduc plus-valoare?

(P) Ce investiții aduc plus-valoare?

11 Apr 2016   •   15:18
(P) Ce investiții aduc plus-valoare?

În fiecare zi, primim fluxuri de informații din piață cu cele mai recente inovații, dezvoltări de produse și servicii menite să îmbunătățească procesele sau să prelungească durata de viață a resurselor tehnologice existente.

Pentru a rămâne competitiv într-o piață aflată în continua schimbare, capacitatea de adaptare reprezintă o calitate primordială. Presupune adaptarea ca individ printr-o schimbare de mentalitate și deschidere la tot ce înseamnă nou și modern, însă totodată este necesară și o adaptare a companiei printr-un program constant de investiții. Efortul financiar este semnificativ dacă ne raportăm la investiții pe toate palierele, de aceea este important să identificăm acele zone ce aduc plus-valoare companiei, dar și părților terțe.

Noi am ales să investim în angajații noștri, în tehnologie și în noi filiale sau spații depozitare pentru că doar astfel putem fi siguri că ne vom situa peste așteptările clienților noștri și vom presta servicii la cel mai înalt nivel din punct de vedere al calității.

 

Potențial valorificat

Angajații noștri reprezintă cel mai mare potențial al companiei. O practică în cadrul companiei Gebrüder Weiss reprezintă garanția unei calificări profesionale aprofundate și vaste, și, totodată, biletul de intrare în lumea dinamică și în permanentă dezvoltare a unei companii logistice și de transport active pe plan mondial. În plus, angajații au posibilitatea de a participa la mai multe programe interne de instruire și perfecționare, cursuri și seminarii în vederea consolidării viitoarei lor cariere în lumea orange.

Deși piața poate întruni toate condițiile favorabile, oamenii pregătiți profesional, încrezători, atitudinea pro-activă și pozitivă stabilesc traiectoria de succes a unei companii din industria de transport și logistică. Astăzi, ne mândrim cu cei peste 500 de angajați din România și peste 6000 la nivel mondial.

 

Tehnologie de ultimă generație

Tehnologiile inteligente de comunicare pot accelera procesele de aprovizionare, logistică de depozitare și expediție, pot minimaliza costurile și astfel pot contribui în mod decisiv la obținerea succesului.

Investim periodic în echipamente și sisteme necesare desfășurării anumitor procese, cum ar fi echipamente de manipulare, sisteme de depozitare, sisteme de control al costurilor, echipamente și sisteme IT. Aceste investiții ne permit să demarăm noi proiecte și să creștem eficiența proceselor, toate acestea reflectându-se în final în gradul de satisfacție al partenerilor noștri.

 

Rețea de filiale în continuă dezvoltare

De asemenea, investim și în noi sedii și în spații de depozitare atunci când identificăm nevoia și oportunitatea de dezvoltare. Harta Gebrüder Weiss cuprinde începând cu acest an o nouă filială, investiție realizată în Brașov. Echipa GW Brașov va îmbunătăți serviciile pentru clienții de distribuție existenți în spațiul Brașov-Covasna-Harghita, creându-și în același timp propriile operațiuni de transport și logistică în strânsă colaborare cu celelalte filiale. Locația pune la dispoziția clienților săi 1.500 mp, suprafață destinată serviciilor de depozitare și cross-docking.

 

Despre Gebrüder Weiss România
Compania Gebrüder Weiss are o experiență de peste 20 de ani în transport și logistică pe piața din România, furnizând de-a lungul anilor soluții logistice inteligente pentru clienții săi, bazându-se pe o infrastructură națională prin platforma logistică proprie cu 9 terminale logistice de cross-docking și puncte de lucru situate în București, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Constanța, Craiova, Brașov și Oradea.

 

Str. Ithaca 1000, Bolintin Deal, jud. Giurgiu

T. +40.372.678.500

E. office.ro@gw-world.com

http://www.gw-world.ro/newsletter-ro/

 

×
Subiecte în articol: Gebrüder Weiss