x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Se apropie marile reduceri online! Cum să ai bani pregătiți pentru a profita de oferte?

(P) Se apropie marile reduceri online! Cum să ai bani pregătiți pentru a profita de oferte?

28 Sep 2021   •   16:12
(P) Se apropie marile reduceri online! Cum să ai bani pregătiți pentru a profita de oferte?

Lunile noiembrie și decembrie aduc de obicei cele mai ample campanii promoționale în retailul online. Poate fi extrem de avantajos să faci în această perioadă din an cumpărături diverse, inclusiv pentru bunuri de folosință îndelungată de valori mai mari, unde reducerile se simt cu adevărat la nivelul cheltuielilor totale. În ultimii ani, promoțiile de tip Black Friday au acaparat toate nișele de retail online, până și partea de servicii - turism, servicii medicale, banking, asigurări etc.

 

Conform statisticilor, un număr impresionant de români - mai mulți de la an la an - plănuiește să facă shopping special în contextul reducerilor din luna noiembrie. Pentru că vorbim de o concurență ridicată în mediul online, retailerii adesea lansează și mai devreme astfel de campanii de proporții, uneori chiar din luna octombrie. Valurile de discount-uri activează rapid consumatorii, iar adesea stocurile celor mai căutate produse sunt epuizate neașteptat de rapid.

 

Pentru a te bucura de cele mai mari reduceri din an, este ideal să ai bani pregătiți, cash sau / și pe carduri. Multe persoane economisesc special cu multe luni înainte, ceea ce este de preferat, un comportament extrem de responsabil pentru bugetul personal. Însă de la plan la realitate este uneori distanță, iar oportunitățile pot fi mai mari decât așteptările. Pentru a profita la maximum de cele necesare și eventual pentru a satisface unele dorințe, o soluție la îndemână este creditarea.

 

Nu întâmplător, la început de toamnă foarte multe persoane caută informații online despre credite nevoi personale. Cele mai dorite sunt creditele de nevoi personale care se pot contracta online, credite rapide pe internet, fără garanții și fără prea multă birocrație. În contextul special actual din domeniul sănătății publice, online-ul este de preferat pentru astfel de operațiuni inclusiv pentru a evita vizitele în agenții bancare sau ale IFN-urilor. Adevărul este că poți rezolva totul online, poți să te asiguri că ai bani în plus pe termen scurt, pentru achiziții de care să te bucuri pe termen lung, cu plata în rate confortabile.

 

Online există multe variante de creditare, de la carduri de credite la credite doar cu buletinul, credite de consum pe website-urile retailerilor etc. Cele mai rapide și mai flexibile sunt creditele acordate de unele IFN-uri, unde birocrația este minimă, iar condițiile extrem de transparente. Partea cea mai bună este că se pot împrumuta inclusiv sume mici, adică te împrumuți doar în limita în care ai nevoie de bani. Nu ești obligat să închei contracte pe termen lung, ci doar pe perioada dorită, pentru rambursarea unei anumite sume împrumutate, în rate a căror valoare o cunoști de la start, fără surprize ulterioare neplăcute.

 

Pentru ca totul să fie eficient, trebuie să abordezi perioada Black Friday cu un adevărat plan "de atac". Pe scurt, să ai bani pregătiți, dar și să analizezi din timp ce bunuri de folosință îndelungată ai vrea să cumperi, ce alte produse dorești să achiziționezi. Poți face o listă cu magazine online urmărite, te poți abona la serviciile de newsletter ale acestor e-shop-uri, pentru a nu rata momentul de start al marilor reduceri.

 

 

×