x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vă pregătiți de cumpărături? Nu uitați de posibilitatea avantajoasă de a primi cash back. Iată cum!

Vă pregătiți de cumpărături? Nu uitați de posibilitatea avantajoasă de a primi cash back. Iată cum!

09 Sep 2021   •   15:04
Vă pregătiți de cumpărături? Nu uitați de posibilitatea avantajoasă de a primi cash back. Iată cum!

Pregătirile pentru începerea unui nou an școlar sunt în toi. Chiar și pentru bobocei sau pentru cei deja cu experiență în anii de școală, pregătirile implică câteva sute de lei. Părinții au liste destul de lungi cu articolele necesare pentru școală. Pe cât de necesare sunt aceste cumpărături, pe atât de avantajoase pot deveni, cu CashBack Shopping.

 

Ce este CashBack Shopping

 

Cumpărăturile online sunt la ordinea de zi pentru orice părinte modern. Este mai simplu, mai eficient, mai rapid. Iar uneori este chiar și mai ieftin să cumpărați online decât din magazinele fizice. Cu siguranță știm cu toții multiplele avantaje pe care online-ul le are. Vedeți stocul de produse disponibile mai ușor, comparați și alegeți ce preferați.

 

La toate aceste adăugăm și avantajul prețului. Descoperiți www.cashbackshopping.ro. Presupune să faceți o alegere smart atunci când cumpărați online. Concret, creați un cont aici, validați datele și aveți liber la cumpărături. Condiția este să finalizați comenzile din această platformă în orice magazin partener din lista lor. Fiecare comandă înseamnă șansa de a aduna cash back, adică da, bani primiți înapoi pentru cumpărăturile efectuate online.

 

Cum funcționează? Cum știu că este ceva sigur?

 

Un astfel de site a adunat deja peste 750 de magazine partenere și unele dintre cele mai cunoscute, din nișe diverse. Astfel, veți găsi cu siguranță pe cele din care adesea obișnuiați să cumpărați sau poate veți descoperi și altele noi. Pregătirile pentru back to school implică atât necesarul de articole vestimentare, cât și articole școlare. Deci, veți cutreiera cu siguranță prin multiple magazine.

 

În loc să pierdeți vremea și energia căutând din magazin în magazin, cercetați ofertele în online, verificând magazinele virtuale. După fiecare comandă un procent din comanda efectuată se întoarce în contul vostru. În funcție de valoarea comenzii acest comision variază.

 

Crearea unui cont este absolut gratuită. Imediat după este oferit și un bonus de 10 lei de bun venit. Cu fiecare nouă comandă în contul clientului se adună acel cashback.

 

 

Spuneți și prietenilor! Pentru că merită!

 

Pentru cei care sunt împătimiți ai shopping-ului se poate spune că acest cashback este o formă de recompensă. Pentru cei care abia acum descoperă această manieră avantajoasă de a cumpăra online inteligent este un motiv în plus de a se orienta spre această metodă de shopping.

 

Spuneți și prietenilor, pentru că merită și este un win-win pentru toată lumea. Conform regulamentului oficial prezentat în pagina cashbackshopping.ro puteți primi 10% din fiecare cashback pe care prietenii voștri îl câștigă, dacă îi invitați și pe aceștia să urmeze acest gen de shopping.

 

Pe principiul “unde-s mulți puterea crește”, toți cei care acceptă invitația voastră de a se alătura unei astfel de comunități vă aduc și vouă implicit un câștig în plus. Este atât de simplu!

 

Back to school - gestionați bugetul mai inteligent ca oricând

 

În zilele noastre back to school poate însemna sute de lei. Ghiozdane ortopedice, rechizite, haine și când trageți linie totul costă chiar și peste 1000 de lei. În astfel de condiții gestionați resursele, bugetul disponibil, mai bine ca niciodată. Pentru că acum puteți primi înapoi bani din valoarea cumpărăturilor efectuate! Descoperiți detalii în pagina oficială CashBack Shopping.

 

 

 

 

Contact:

office@cashbackshopping.ro

 

 

×