x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Pasajul Brazi, modernizat cu peste 8 milioane de lei

Pasajul Brazi, modernizat cu peste 8 milioane de lei

de Elena Stan    |    04 Mai 2010   •   00:00

Modernizarea unui pasaj peste calea ferată, de pe Centura Ploieşti Vest, va costa până la 6,72 milioane de lei, fără TVA, termenul de execuţie fiind de doi ani, potrivit unui anunţ al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti.

Regionala va organiza o licitaţie la 17 mai, care va viza achiziţia lu­cră­rilor de proiectare şi execuţie a pasajului aflat la kilometrul 2, în dreptul localităţii Brazi, judeţul Prahova.

Contractul va fi finanţat de la bu­getul de stat, iar criteriul de atri­buire va ţine cont în proporţie de 65% de preţ şi de 35% de propunerea tehnică. Pentru a participa la licitaţie, firmele interesate trebuie, printre altele, să depună o garanţie de 134.400 de lei şi să facă dovada că au îndeplinit în ultimii cinci ani un con­tract de exe­cuţie a unor lucrări si­milare pentru poduri sau pasaje pe sau peste drumuri naţionale sau au­tostrăzi.

Pe centura de vest a oraşului Ploieşti sunt în total cinci pasaje rutiere care vor fi modernizate, costul total al lucrărilor fiind estimat la aproximativ 15 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: economic