x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Pe SEAP bate vântul, dupa introducerea verificării documentaţiei de atribuire înainte de postare

Pe SEAP bate vântul, dupa introducerea verificării documentaţiei de atribuire înainte de postare

de Elena Stan    |    04 Oct 2011   •   12:21
Pe SEAP bate vântul, dupa introducerea verificării documentaţiei de atribuire înainte de postare

De la introducerea verificarii documentatiei de atribuire inainte de postarea pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), respectiv 26 septembrie, doar o singura documentatie de atribuire a fost in regula.

Sistemul Electronic de Achizitii Publice este blocat in momentul de fata deoarece majoritatea documentatiilor de atribuire verificate de expertii Autoritatii Nationale de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice au nereguli, potrivit reprezenatilor institutiei.

"Au fost primite in jur de 100 de documentatii de atribuire pe zi, insa majoritatea au avut deficiente. Autoritatile locale transmit aceste documentatii cu nereguli iar noi le trimitem inapoi pentru a le face asa cum spune legea. Nu au mai fost postate anunturi deoarece autoritatile contractante nu au indeplinit la timp cerintele noastre. Unele documentatii nu au Note justificative, altele nu au modelul de contract si tot asa. In plus, e posibil ca unele autoritati sa se razgandeasca si sa nu mai cumpere nimic", ne-a declarat Ioana Teodorescu, directorul de comunicare al ANRMAP.

×