x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Peste 100 de cadre didactice s-au înscris la Empower, conferința celor care cresc antreprenorii de mâine

Peste 100 de cadre didactice s-au înscris la Empower, conferința celor care cresc antreprenorii de mâine

21 Noi 2022   •   18:50
Peste 100 de cadre didactice s-au înscris la Empower, conferința celor care cresc antreprenorii de mâine

Conferința Empower, organizată de EA - The Entrepreneurship Academy, alături de partenerii Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Super Teach, Banca Transilvania și Edison – Cluburi de Antreprenoriat și Tehnologie își propune să conecteze sistemul educațional cu lumea de business, punând la dispoziție resurse practice pentru cei care educă antreprenorii de mâine.

Peste 100 de cadre didactice (profesori de antreprenoriat, educație financiară sau economică, directori sau manageri de școli, consilieri educaționali, diriginți) s-au înscris deja la conferință.

Evenimentul are loc în data de 25 noiembrie, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București. Înscrierile rămân deschise până în data de 24 noiembrie, pe platforma dedicată: https://empower.entrepreneurship-academy.ro.

 

Conferința are noi parteneri

Pentru a promova importanța educației antreprenoriale, conferinței se alătură compania Adservio, ai căror reprezentanți vor prezenta cele mai noi și eficiente metode de management educațional.

În antreprenoriat, viziunea contează la fel de mult ca siguranța. Cu anii, am descoperit, însă, că și mai important e să aduci lângă tine oamenii potriviți, care să creadă în ea și să o transforme în realitate. Conferința e importantă pentru că antreprenorii aflați la început de drum au nevoie de pragmatism, de exemple de succes, să profite din experiența celor care au făcut lucruri interesante în business.” spune Alexandru Holicov, fondator și CEO Adservio.

În plus, echipa Startarium va împărtăși participanților la conferință cele mai bune sfaturi, dar și resurse valoroase pentru cei care doresc să sprijine viitorii antreprenori.

Mai mult, Iulian Stanciu, fondator și președinte eMAG - cel mai mare marketplace din România, își va prezenta experiențele și lecțiile învățate de-a lungul carierei sale într-o discuție despre ce înseamnă antreprenoriatul în România, alături de Alexandru Ghiță, președinte și co-fondator EA - The Entrepreneurship Academy.

Evenimentul se bucură și de sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, prin Dl. Profesor Inspector Adrian Horvat. Printre cei care își vor prezenta experiențele în domeniul antreprenoriatului se numără reprezentanți din partea Kinderpedia, Logiscool București, Smartbill, Fan Courier, dar și reprezentanți ai EA - The Entrepreneurship Academy, inclusiv o parte din antreprenorii care și-au incubat business-urile din timpul studiilor la EA.

Conferința Empower își propune să conecteze sistemul educațional cu lumea de business, punând la dispoziție resurse practice pentru cei care educă antreprenorii de mâine. În cadrul conferinței, formatorii noilor generații de antreprenori vor descoperi:

  • cele mai bune practici internaționale de educație antreprenorială;
  • un ecosistem complex de resurse actuale pentru predarea la clasă;
  • accesul la o rețea de profesioniști în domeniu;
  • o serie de trei workshop-uri de dezvoltare personală pentru profesori, cu utilitate imediată și la clasă.

 

Despre EA - The Entrepreneurship Academy

Program de licență în administrarea afacerilor cu focus în antreprenoriat (studii de științe aplicate), unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Facultatea funcționează pe baza unui parteneriat cu Team Academy Amsterdam/ Stichting Schoolvision, fiind acreditată internațional prin Ministerul Educației, Culturii și Științelor din Olanda. Mai multe informații despre EA sunt disponibile pe https://www.entrepreneurship-academy.ro/.

Curricula EA - The Entrepreneurship Academy are la bază filozofia Tiimiakatemia (Team Academy) dezvoltată în Finlanda de către Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani, ce sta la baza unui model educațional implementat cu succes în peste 18 țări, printre care Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.

×
Subiecte în articol: Empower