x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Portul Constanţa: Modernizare de 3 milioane de euro

Portul Constanţa: Modernizare de 3 milioane de euro

15 Sep 2008   •   00:00

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa va aloca 11,09 milioane de lei (peste 3 milioane de euro) pentru modernizarea danelor 42 şi 43 din Portul Constanţa, lucrările urmînd să fie finalizate în termen de zece luni de la semnarea contractului.



Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa va aloca 11,09 milioane de lei (peste 3 milioane de euro) pentru modernizarea danelor 42 şi 43 din Portul Constanţa, lucrările urmînd să fie finalizate în termen de zece luni de la semnarea contractului. Proiectele vor fi finanţate din surse proprii, vizînd refacerea infrastructurii şi suprastructurii feroviare, lucrări de consolidare în faţa cheiului, modernizarea unei conducte de apă şi a unor instalaţii electrice.


LICITAŢIE. Cei interesaţi de realizarea lucrărilor trebuie să depună o garanţie de 100.000 de lei şi să demonstreze că au avut o cifră medie de afaceri în ultimii trei ani de minim 15 milioane de lei. În alegerea ofertei cîştigătoare, preţul va avea o pondere de 80%, durata de execuţie 10% şi calitatea programului propus 10%. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie.


PROIECT. De asemenea, AdministraţiaPorturilorMaritime intenţionează să organizeze o licitaţie pentru dispecerizarea consumurilor de energie termică de la 24 de centrale în valoare de 119.000 euro şi una pentru achiziţia unor soluţii tehnice privind modernizarea echipării posturilor de transformare din port în valoare de 178.500 euro. Ambele licitaţii vor avea loc la 15 octombrie.

×
Subiecte în articol: economic