x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Şcoala Sandero

Şcoala Sandero

04 Dec 2008   •   00:00
Şcoala Sandero

Lansat pe piaţă în iunie anul acesta, Sandero, noul model Dacia, a fost pe lista de achiziţii a şcolilor de şoferi încă dinainte de începerea comercializării. Potrivit lui Marius Teodorescu, şcoala de şoferi Teo a fost printre primele care au introdus Sandero în oferta sa: “Am fost printre primii care au achiziţionat Dacia Sandero, iar în prezent avem cinci astfel de maşini”. Şi Perfect Auto Vyo a dorit să aibă în dotare noul model Dacia chiar de la apariţie. Directorul general, Octavian Friptu, declară: “Eram pe lista de aşteptare pentru Sandero şi la două săptămâni după ce au început livrările am  primit-o”.



Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, chiar şi şcolile de şoferi mai mici au achiziţionat noul model Dacia. “Clientul vrea de obicei ceva nou şi am preferat să anticipăm, aşa că am cumpărat Sandero. Deocamdată doar unul, pentru că am vrut să vedem care va fi reacţia. Am avut şi încă avem elevi pe această maşină, aşa că suntem mulţumiţi”, declară Neli Ilie, de la o altă şcoală de şoferi din Bucureşti.  

Cum la volan se află începători care încă nu sunt obişnuiţi cu manevrarea unei maşini în trafic şi care, pe deasupra, nu au de unde să ştie care este modul corect de exploatare a acesteia, maşinile aflate în dotarea şcolilor de şoferi trebuie să fie uşor manevrabile, dar şi rezistente la condiţii dificile de utilizare.

Astfel, atât reacţiile pozitive venite din partea elevilor, cât şi costurile mici de întreţinere i-au determinat pe directorii de şcoli de şoferi să ia în calcul cumpărarea de noi maşini Dacia Sandero. Şcoala Teo are deja în dotare cinci Sandero.

“Avem în plan să mai achiziţionăm, pentru că elevii au reacţionat foarte bine, maşina fiind uşor manevrabilă, iar ei fiind interesaţi de nou. În principiu, ne-ar interesa ca maşinile să fie Diesel, cu un motor mic care să fie mai aproape de nevoile noastre”, spune Marius Teodorescu. Întrebat dacă va mai achiziţiona Sandero, directorul Perfect Auto Vyo spune că da, dar, la fel, aşteaptă o variantă pe motorină. “Elevii sunt foarte mulţumiţi şi au şi de ce, pentru că maşinuţa e încântătoare, mai ales pentru fete. La rândul meu, sunt foarte mulţumit, pentru că raportul calitate-preţ e foarte bun, iar maşina e economică. E o maşină care aduce bani, cheltuiesc puţin pe întreţinerea ei, iar profitul e mare”, a încheiat el.

×
Subiecte în articol: economic