x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Se lansează grădiniţa “Kinder Residenz”

Se lansează grădiniţa “Kinder Residenz”

14 Noi 2008   •   00:00

Bucureşti, 12 noiembrie 2008 – Residenz –, cartierul german dezvoltat de Ţiriac Imobiliare şi LBBW Immobilien, anunţă lansarea, în cadrul proiectului, a grădiniţei de copii “Kinder Residenz”. Grădiniţa dispune de o suprafaţă totală utilă de 260 mp, la care se adaugă o curte de joacă de 903 mp. Capacitatea grădiniţei este de 50 de copii, iar până în momentul de faţă 15 copii sunt deja înscrişi. Valoarea investiţiei este de peste 600.000 euro + TVA.

“Kinder Residenz” oferă cabinet medical, sală de bucătărie şi trei săli de grupă, fiecare beneficiind de grup sanitar propriu şi individualizându-se printr-o culoare: sala pentru Grupa Mare este de culoare portocalie, sala Grupei Mijlocii are culoarea vernil, iar sala roz este destinată Grupei Mici.

“Grădiniţa «Kinder Residenz» va reuşi să se remarce ca una dintre cele mai moderne grădiniţe nu doar mulţumită dotărilor de ultimă generaţie, ci mai ales prin metodele pedagogice folosite. La «Kinder Residenz», accentul se va pune pe dezvoltarea abilităţilor emoţionale şi sociale”, a declarat dna Daniela Badea, directoarea grădiniţei, care dispune de peste 20 de ani de experienţă în învăţământ ca educator.

Programul grădiniţei este structurat pe trei variante: program scurt (orele 08:00-12:30), program mediu (orele 08:00-13:30) şi program lung (orele 08:00-18:00), la acestea adăugându-se posibilitatea de a opta pentru programul baby-sitting (intervalul 18:00-20:00), pentru care plata se efectuează per oră.

Copiii care vor fi înscrişi la “Kinder Residenz” vor beneficia de toate facilităţile grădiniţiei, precum: încălzire în pardoseală, calculatoare, televizoare LCD în fiecare sală şi DVD playere pentru a viziona desene animate şi filme de învăţare a limbilor străine sau pentru jocuri de cunoaştere a mediului înconjurător, jocuri matematice şi de tip concurs. Sala mare poate fi amenajată ca sală de teatru (pentru teatrul de păpuşi sau serbări) şi tot aici se vor putea serba zilele celor mici, alături de invitaţii lor.

Grădiniţa “Kinder Residenz” oferă şi activităţi opţionale pentru dezvoltarea personală a copiilor: club de şah cu Mare Maestru Internaţional – dl Badea Bela, dans de societate, învăţarea limbilor germană şi engleză, ore de pictură şi muzică.

Residenz este un proiect aflat în construcţie în Şoseaua Banatului nr. 14, în oraşul Chitila, într-o zonă aflată în plin proces de extindere şi dezvoltare economică, la doar 10 km de Piaţa Victoriei. Proiectul oferă 480 de locuinţe distribuite în 48 de clădiri de trei, patru sau cinci etaje, dotate cu ascensoare Schindler de ultimă generaţie. Apartamentele au suprafeţe cuprinse între 66,06 şi 178,20 mp. Gândit într-un concept all-inclusive, complexul Residenz oferă multiple facilităţi, precum parcarea păzită cu o capacitate de 320 de locuri de parcare subterane şi de 338 de locuri de parcare supraterane, o galerie comercială localizată la parterul clădirilor către Şoseaua Banatului, un discount-market, o piaţă agroalimentară, un teren de joacă, un lac artificial şi grădiniţa de copii “Kinder Residenz”.

 

Pentru detalii suplimentare:

Ruxandra Bucă-Chendi Director Marketing Ţiriac Imobiliare; Tel: 021-232.63.83; E-mail: ruxandra.buca-chendi@tiriacltd.ro

×
Subiecte în articol: economic residenz kinder kinder residenz