x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Specialiștii fac analiza tendintelor din domeniul alimentar

Specialiștii fac analiza tendintelor din domeniul alimentar

23 Iun 2021   •   17:12
Specialiștii fac analiza tendintelor din domeniul alimentar

Noi ce vom mânca în viitor? Este întrebarea care preocupă societatea actuală.  Resursele limitate, poluarea, creșterea populatiei si incidența bolilor metabolice au adus în analiză transformarea sistemului alimentar si a dietelor viitorului.

În cadrul dezbaterii ”Dilema alimentației moderne: veganism sau nutriție care include și proteina animală?”, care va avea loc joi 24 iunie, specialiștii vor analiza transformarea sistemului alimentar din perspectiva cercetării știintifice și a medicinei de precizie, dar și din perspectiva consumatorului.

Dezbaterea face parte din seria de conferințelor științifice INOVALIMENT, organizate de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Conferința va avea loc online, începând cu ora 16:00 și va fi un eveniment mixt, atât cu prezență fizică, cât și cu participare online. Participarea este gratuită.

Printre specialiștii care vor dezbate aceste teme se numără: Dr. Anca Hâncu, Medic Nutriționist Metabolic Balance, Conferențiar Corina Zugravu, Medic Primar Igiena Alimentației și Nutriție, UMF Carol Davilla, Dr. Simona Carniciu, Medic Diabetolog, Prof. Univ. Dr. Dan Vodnar, USAMV Cluj, Prorector și Șef de Cercetare, Dr. Florin Ioan Bălănică, specialist în programe medicale personalizate, Florentina Opriș, prezentator TV, specialist în nutritie, sport și terapii alternative, promotor al stilului de viață sănătos. 

Conferința va avea loc în Sala Mozart a Operei Comice pentru Copii, din Calea Giulești, nr. 16.

 

×