x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Feb 2010   •   00:00

19 februarie 2010



PROGRAME ANTIVIRUS
ESET, lider în protecţia proactivă contra ameninţărilor informatice, lansează exclusiv pentru piaţa din România o nouă modalitate de licenţiere retail pentru popularele soluţii de securitate ESET NOD32 Antivirus şi ESET Smart Security. Produsele retail din seria ESET Family Pack oferă utilizatorilor posibilitatea să instaleze suita de protecţie pe două calculatoare simultan. Acest beneficiu îi ajută pe consumatori care deţin două calculatoare să îşi protejeze activităţile online fără a mai fi nevoiţi să plătească integral a doua licenţă, economisind astfel până la 83% din preţul acesteia.

Noile produse sunt disponibile în reţeaua de parteneri naţionali Axel Soft IT Group, care număra peste 400 de parteneri activi, dar şi în cele mai importante lanţuri de magazine IT sau magazine online din România; sunt oferite în ediţie limitată şi pot fi testate gratuit pe www.eset.ro.

CONCEDIERI
Romtelecom a anunţat ieri concedierea a 600 de angajaţi din Departamentul Operaţiuni. La sfârşitul anului trecut, Ericsson a preluat 400 de angajaţi de la Romtelecom, în cadrul unui contract de "externalizare servicii". Angajaţii care părăsesc compania primesc pachete salariale compensatorii. (Alexandru Rădescu)

×
Subiecte în articol: economic