x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Mai 2010   •   00:00

3 mai 2010



EMPORIKI BANK, CEA MAI BUNĂ DOBÂNDĂ LA PRIMA CASĂ 2
Emporiki Bank, membră a grupului francez Credit Agricole, oferă cea mai bună dobândă la creditul ipotecar Prima Casă 2 atât în EURO, cât şi în Lei. Pentru Prima Casă 2, Emporiki Bank a pregătit cele mai mici dobânzi, pentru credite în euro dobânda fiind de Euribor 3 luni + 3,5%, iar pentru creditele în lei de Robor 3 luni + 2%. Astfel, pentru un credit de 57.000 euro, rata lunară plătită de client este de 277 EURO pentru o perioadă de 360 de luni, DAE 4,2%.
Emporiki Bank oferă clienţilor avantajul de a beneficia de acest credit fără costuri ascunse, fără comision de acordare sau de gestionare şi fără comision de rambursare anticipată.

GRECIA A AJUNS LA UN ACORD CU UE ŞI FMI
"Am construit mecanismul de sprijin din nimic. Acum câteva zile am cerut activarea mecanismului, iar azi (n.r. - duminică) ratificăm acordul. Este un pachet de sprijin fără precedent pentru un sacrificiu fără precedent din partea poporului elen", a spus premierul George Papandreou, citat de Reuters. Însă ducerea la îndeplinire a acordului va necesita sacrificii majore din partea populaţiei, dacă grecii nu sunt pregătiţi să facă sacrificii, ţara va intra în faliment, a avertizat premierul. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic