x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Topul judeţelor din România după preţurile din pieţe. Află care sunt cele mai scumpe/ieftine judeţe

Topul judeţelor din România după preţurile din pieţe. Află care sunt cele mai scumpe/ieftine judeţe

14 Sep 2011   •   14:40
Topul judeţelor din România după preţurile din pieţe. Află care sunt cele mai scumpe/ieftine judeţe

Salarii mici, nivel scazut de trai, economie slab dezvoltata, putine companii care investesc – asa ar putea fi caracterizat Tinutul Secuiesc. Dincolo de acestea, mai exista un lucru care apasa pe spatele populatiei din aceasta regiune: preturile! Site-ul de business econtext.ro a realizat un top al pietelor din Romania. Prima concluzie: judetele din Tinutul Secuiesc au cele mai scumpe piete din Romania.

Cum s-a ajuns la aceasta concluzie? Au fost adunate preturile unui numar de cinci legume de la toate pietele din Romania, de la pietele din orasele resedinta de judet din Romania. Datele despre preturile legumelor provin de la directiile judetene de statistica. In plus, datele sunt valabile pentru luna iunie a acestui an.Pe scurt, unde sunt cele mai scumpe legume si, implicit, ce judete au cele mai scumpe piete! Ceea ce arata si unde e cel mai greu de trait din Romania.

Citeste articolul complet pe econtext.ro.

×