x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea promovează 1 Mai la mare

Udrea promovează 1 Mai la mare

de Elena Stan    |    09 Apr 2010   •   00:00
Udrea promovează 1 Mai la mare

Ministerul Turismului va organiza şi anul acesta spectacole pentru deschiderea sezonului estival.Elena Udrea (foto), ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, a evitat să mai promoveze Paştele pe litoral anul acesta, având în vedere scandalul care s-a iscat anul trecut, când Ministerul Turismului a alocat circa 64.000 de euro pentru concertul lui Goran Bregovici pe litoral.

Suma alocată pentru concert a fost aproape dublă faţă de cât primise artistul în 2008, când a cântant pentru doar 25.000 de euro la cererea liberalilor. Majoritatea contractelor de promovare încheiate anul trecut de Ministerul Turismului au fost anchetate de o Comisie parlamentară de anchetă. "A fost greu să-i conving pe colegii mei din minister să mai facem promovare şi în acest an. Mulţi dintre ei se bucură că sunt liberi, după tot ce s-a întâmplat în 2009", a spus Udrea la Consiliul Consultativ al Turismului.

MINISTERUL COFINANŢEAZĂ CONCERTELE
Pentru anul acesta, Udrea a decis ca instituţia pe care o conduce să promoveze de 1 Mai pe litoral şi extrasezonul. Promovarea şi organizarea de evenimente pe litoral se vor face însă în acest an şi cu participarea financiară a operatorilor de pe litoral. Pachetele turistice de 1 Mai pe litoral, la un hotel de trei stele, vor costa în medie 20 de euro pentru două nopţi de cazare şi 30 de euro pentru trei nopţi.

×
Subiecte în articol: economic