x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Un aeroport românesc a fost desemnat cel mai bun din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri

Un aeroport românesc a fost desemnat cel mai bun din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri

27 Oct 2021   •   16:14
Un aeroport românesc a fost desemnat cel mai bun din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri

Aeroportul Internațional din Cluj a fost desemnat cel mai bun din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri.

„Aeroportul Internațional Cluj a fost desemnat în premieră, cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri anual, în cadrul celei de-a 17 a ediţii a Galei anuale ACI Europe Awards, desfăşurată la Geneva”, a anunțat conducerea aeroportului.

Totodată, în cadrul Adunării Generale a Consiliului Director al ACI Europe, care a avut loc marți, David Ciceo, directorul Aeroportului din Cluj a fost reales pentru o perioadă de 3 ani în structura de conducere a organizaţiei care reprezintă interesele a peste 500 de aeroporturi europene.

„Acest prestigios premiu confirmă gestionarea cu succes a activității în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial şi totodată întregeşte palmaresul aeroportului clujean, apreciat la nivel internațional”, susțin reprezentanții aeroportului.

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca a ajuns în septembrie la un milion de pasageri în 2021. Este al zecelea an când se ajunge la acest prag.

Mediafax

×
Subiecte în articol: aeroportul international cluj