x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie UPDATE Construcția Centurii Capitalei intră într-o nouă etapă. Încep lucrările la lotul 3 București Sud

UPDATE Construcția Centurii Capitalei intră într-o nouă etapă. Încep lucrările la lotul 3 București Sud

14 Oct 2021   •   17:04
UPDATE Construcția Centurii Capitalei intră într-o nouă etapă. Încep lucrările la lotul 3 București Sud

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor de execuție pentru lotul 3 din Autostrada de Centură București Sud, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

proiectul vizează două sectoare de drum: sector 1, km 85+300 - km 100- 765, aferent Centurii Sud, și sector 2, km 0+000- km 2+500, aferent Centurii Nord.

Perioada pentru execuția lucrărilor este de 30 de luni, iar garanția oferită este de 60 de luni.

Valoarea totală a contractului depășește 853 de milioane de lei, iar finanțarea proiectului este asigurată din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 -2020 și din fonduri de la Guvernul României.

ȘTIRE INIȚIALĂ Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că au fost avizate, miercuri, proiectul tehnic și detaliile de execuție pentru proiectarea și execuția sectoarelor 1 și 2 ale lotului 3 din Autostrada de Centură București Sud.

„Miercuri, 13.10.2021, în cadrul CTE – CNAIR SA au fost avizate Proiectul Tehnic și Detaliile de Execuție, urmând a fi emis Ordinul de Începere a Lucrărilor pentru contractul ”, a transmis CNAIR.

Antreprenorul general este asocierea Aktor SA-Euoconstruct Trading 98 SRL.

Valoarea totală a contractului depășește 853 de milioane de lei, fără TVA.

Proiectul este finanțat din fondul de coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 -2020, și de Guvernul României.

Mediafax

×
Subiecte în articol: CNAIR centura capitalei