x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vacanța de Crăciun 2021: Care sunt cele mai bune cadouri de vacanță?

Vacanța de Crăciun 2021: Care sunt cele mai bune cadouri de vacanță?

20 Dec 2021   •   11:28
Vacanța de Crăciun 2021: Care sunt cele mai bune cadouri de vacanță?

Toată lumea își dorește să plece în vacață de Crăciun. Românii deja au sentimente nostalgice de vacanță, atunci când văd atmosfera festivă din oraș, creată de decorațiuni și luminițe, dar și de ornamentele din magazine, mall-uri și de la târgurile de Crăciun.

În acest an, există o gamă diversificată de oferte la hotelurilor de 3, 4 și 5 stele cu all inclusive sau ultra all inclusive. Au fost create pachete de Crăciun speciale pentru stațiuni montane și balneare, pentru pensiuni și demipensiuni. Nu lipsesc nici pachetele de Crăciun și Revelion, pentru cei care vor să meargă pe litoral.

Românii vor surprize grozave de sărbătorile de iarnă și de aceea acum sunt la mare cautare cele mai frumoase seturi cadou care vor fi puse sub bradul de Crăciun. Această tradiție este respectată de români, pentru că ține de magia Crăciunului. Din categoria cadourilor perfecte pentru vacanță fac parte: accesoriile sportive, produsele cosmetice, parfumurile, gadget-urile, lumânările festive realizate manual, obiectele decorative etc.

Cadourile de Crăciun sunt ceva deosebit și deci ar trebui să fie originale. Ele se aleg cu atenție, pentru a oferi celor dragi daruri perfecte. Asta înseamnă că merită să facem puțin efort pentru căutarea lor, pentru a-i face pe cei apropiați să zâmbească. Chiar și în vacanță aceste cadouri nu trebuie să lipsească, ele se pot cumpăra din timp pentru a fi oferite în seara de Ajun și astfel distracția va fi asigurată.

Nu trebuie să vă stresați prea mult sau să aveți superputeri pentru a găsi cadourile potrivite; este suficient să cumpărați produse în spiritul acestei sărbători, care vă fac să simțiți magia Crăciunului. Desigur, nu lăsați această treabă pe ultimul moment, cadourile trebuie cumpărate din timp, chiar la începutul lunii decembrie.

Cadourile de vacanță nu pot fi niciodată plictisitoare și de aceea ele nu se cumpără în grabă. Pentru asta trebuie să fiți puțin creativi și să alegeți produse utile, frumoase, care aduc bucurie. De exemplu, merită să cumpărați pentru vacanță pulovere cu imprimeu cu Moș Crăciun, șosete călduroase foarte interesante prin culori și design, un rucsac interesant, o pereche de patine pentru cei iubitori de patinaj, o pereche de schiuri, o sanie și lista poate continua.

Accesoriile sportive sunt foarte apreciate de oamenii activi și în plus, ele sunt și surprize pozitive și utile, necesare în timpul liber. Cei care sunt iubitori de sport vor aprecia cadourile de acest fel și își vor dori ca vacanța să nu se mai termine. Sportul este o activitate care îmbunătățește sănătatea, calitatea somnului și previne obezitatea. Cei care fac sport au un corp mai frumos, atletic, arată mai bine, sunt încrezători în forțele proprii și se simt grozav în pielea lor.

Și copiii iubesc accesoriile sportive, mai ales dacă au multă energie și sunt mereu dornici să facă sport și drumeții. Spre deosebire de jucării, aceste produse noi (ex. căciuli schi, ochelari de protecție, mănuși, cagulă ski pentru săniuș) sunt mai interesante pentru ei.

Foarte apreciate în acest an sunt accesoriile fitness care arată câteva aspecte importante despre starea de sănătate. Există ceasuri de fitness cu funcții speciale și activități cu nevoi diferite. Acestea pot monitoriza ritmul cardiac și tensiunea arterială, de la încheietura mâinii. Unele modele mai performante au pedometru, funcții de fitness, monitorizează numărul de pași, pulsul, caloriile arse, somnul, temperatura, nivelul de oxigen din sânge, distanța parcursă, notificările, apelurile și mesajele primite.

Cei care sunt pasionați de drumeții și vacanțe la munte, vor fi încântați să primescă în dar de Crăciun echipamente de camping, de trekking, raclete de zăpadă, lanterne frontale, ochelari de soare, binocluri profesionale, busole, huse, hărți, GPS-uri, rucsacuri, genți de transport, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte speciale pentru zonele montane.


 

×