x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vacanţa ideală, la preţ redus

Vacanţa ideală, la preţ redus

de Elena Stan    |    19 Mar 2010   •   00:00

Persoanele care îşi cumpără vacanţa din timp la târgurile de turism din această primăvară pot beneficia de reduceri de până la 35% din preţul pachetului turistic.



Amatorii de vacanţe la preţ redus pot cumpăra vacanţa mult visată de la Târgul Internaţional de Turism Holiday Market, desfăşurat zilele acestea la Palatul Parlamentului. Ofertele agenţiilor sunt bogate, atât pe destinaţiile interne, cât şi din străinătate. "Turiştii care îşi achiziţionează vacanţa de vară în perioada târgurilor de turism din această primăvară vor beneficia de reduceri cuprinse între 5% şi 10%, la care se adaugă şi reducerile de rezervare timpurie de 5% până la 30%", a spus Mircea Vladu, reprezentantul unei agenţii de turism.

"Discounturile ajung până la 35%: reduceri early-booking cumulate cu reducerile aplicate în timpul târgurilor", spune şi Cristina Molfea, manager departament extern al unei agenţii prezente la târg.

Un sejur în Kusadasi are preţuri care pornesc de la 299 euro/persoană în care sunt incluse transportul cu avionul, transferurile şi şapte nopţi cazare cu all inclusive. La polul opus din punct de vedere al preţurilor se află destinaţiile exotice Maldive - de la 1.695 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi cazare în bungalow pe plajă şi demipensiune, Mauritius - de la 1.349 euro/pers., avionul, transferuri, şapte nopţi cazare cu demipensiune, Seychelles - de la 1.779 euro/pers., avionul, transferuri, şapte nopţi cazare în bungalow pe plajă şi mic dejun.

Noutăţile pentru acest an sunt reprezentate de croazierele pe Dunăre de la Giurgiu la Viena, ale căror preţuri pornesc de la 599 euro/persoană, sau pe Nil, cu preţuri de pornire de la 386 euro/persoană.

×
Subiecte în articol: economic