x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Vacanţe inedite cu copii  - turul țării cu autorulota

Vacanţe inedite cu copii  - turul țării cu autorulota

06 Aug 2021   •   11:30
Vacanţe inedite cu copii  - turul țării cu autorulota

Opțiunile de călătorie actuale sunt destul de limitate de restricţiile impuse de situaţia pandemică. În această perioadă sunt preferate concediile în ţară în detrimentul vacanțelor prin Europa şi a city break-urilor în marile orașe europene.

Mulți aleg să descopere sau să revadă ţinuturile mirifice ale României, fiind preferată alternativa de a călători cu autorulota. Concediile pe patru roţi au luat amploare, mulți turiști căutând liniștea şi intimitatea furnizate de aceste în detrimentul variantelor aglomerate.

Vacanţe cu autorulota - experienţe de viaţă autentice

Când vorbim de călătorii cu copii, autorulotele pot reprezenta soluţiile cele mai potrivite, furnizând confort sporit, intimitate, libertate de mişcare şi experienţe originale. Atât copii mici cât şi şcolarii şi adolescenţii pot trăi momente unice călătorind astfel. Pe lângă un mod unic de a călători aceştia pot fi încurajaţi să petreacă timp de calitate în inima naturii, pot descoperii frumuseţea ţării şi pot acumula bagaje de cunoştinţe impresionante. 

Totodată vacanțele cu autorulota sunt ocazia de autocunoaştere şi a petrece timp de calitate împreună, contribuind la consolidarea legăturilor de familie şi crearea de amintiri memorabile. Prezentând aceste avantaje merită să analizezi mai bine ofertele de rulote de închiriat

Turul României cu autorulota

Cu freedomcamper.ro vacanţa cu autorulota poate fi un experiment inedit,  de succes. Cu un parc bine organizat şi vehiculate de transport excepționale dotate cu spații de somn, preparare şi servire a mesei generoase, ce asigură confort sporit utilizatorilor, preţuri decente şi îndrumare oferită tuturor rezidenților, acest mod de a călători devine tot mai atractiv.  

Cu cele mai bune dotări, orice traseu este posibil. Turul României cu autorulota, în compania copiilor este o experienţă unică, un mod de a cunoaşte ținuturi şi oameni ai locurilor. Fie că se porneşte de la vest la est, de la nord la sud sau se realizează un tur al centrului țării, experienţele trăite şi fotografiile realizate pe durata circuitului vor fi senzaționale. 

Pot fi vizitate principalele atracţii din Delta Dunării, Moldova și Bucovina sau Maramureş, apoi pot fi descoperite micile, dar fermecătoarele localități ale Banatului şi Munteniei. Confortabil se poate realiza un tur al Dobrogei sau să se urmeze cursul Dunării de la intrare în ţara până la vărsare, oricare traseu selectat este o experiență aparte și promite numeroase aventuri. 

 

×